Fortniten kehittäjä Epic Games avasi pelikauppansa Windowsille ja Macille – tarjolla myös vaihtuvia ilmaistarjouksia

Supersuositun Fortniten kehittäjänä parhaimmin tunnettu Epic Games on avannut pelikauppansa Wndowsille ja Macille.

Kaupassa on toistaiseksi saatavilla vasta pieni määrä pelejä, mutta lisää on tulossa.

Joukosta Epic Gamesin kauppa erottuu muun muassa vaihtuvilla, aina kahden viikon mittaisilla ilmaistarjouksilla peleistä. Ensimmäinen ilmaispeli, Subnautica, tulee saataville 14. joulukuuta alkaen. Sen jälkeen 28. joulukuuta on Super Meat Boyn vuoro.

Uudella pelikaupallaan Epic Games haastaa markkinajohtaja Steamin. Pelijulkaisijat varmasti toivottavat kilpailun tervetulleeksi: Epic Games ottaa pelien myynnistä itselleen vain 12 prosentin komission, mikä on jo johtanut Steamin laskemaan omaa komissiotaan yli 10 miljoonaa euroa tuottavien pelien osalta 25 prosenttiin jatkaen siihen asti kuitenkin 30 prosentin veloittamista.

Luonnollisesti Epic Gamesin omasta kaupasta ovat ladattavissa myös Fortnite ja Unreal Tournament, jotka ovat ilmaiseksi ladattavia pelejä.

Epic Games herätti paljon huomiota, kun se aiemmin tänä vuonna päätti olla julkaisemasta Fortnitea Androidille Google Play -kaupan kautta, vaan hoitaa jakelun itse. Ainakaan toistaiseksi Epic Games ei vielä tarjoa Androidille omaa pelikauppaansa, mutta mahdottomalta sekään ei tulevaisuudessa vaikuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja