Fortnite-fanit varastaneet Galaxy-erikoisskinejä kauppojen Samsung-demolaitteista

Innokkaimmat, ja epärehellisimmät, Fortnite-fanit ovat onnistuneet kähveltämään Fortnite-erikoisskinejä kauppojen demolaitteista, selviää Redditin keskustelupalstoilta. Normaalisti skini on osa kaupanpäällisiä, jotka Galaxy Note9:n tai Tab S4:n ostajat saavat uuden laitteensa ohella.

Galaxy-teemaisen erikoisskinin saa Fortniteen lunastamalla kaupanpäällisen Shop Samsung -kauppasovelluksella, minkä jälkeen on ladattava Fortnite puhelimelleen ja pelattava sillä vähintään kolme erää. Tämän jälkeen erikoisskinin, ja 15 tuhannen verran pelinsisäistä V-Buck-rahaa, saa itselleen Samsung-tililleen kirjautumalla. Osa faneista on hoksannut, että skinin saaminen ei välttämättä vaadikaan yli 1 000 euron panostusta uuteen älylaitteeseen, vaan sama hoituu ilmaiseksi kaupan demolaitteella.

Redditin palstoilta löytyy yksityiskohtaiset ohjeet skinivarkauden toteuttamiseksi, mistä Samsung ei tietenkään ole hyvillään. Ongelmaa torjuakseen korealaisyhtiö on pystytellyt kauppoihinsa kylttejä, joissa kerrotaan, etteivät kaikki demolaitteet sisällä erikoisskiniä ensinkään. Lisäksi kauppojen henkilökunta tarkkailee jatkossa demolaitteiden käyttäjiä, koko skinin varastusprosessi kun kestää Fortnite-latauksineen pitkälti toista tuntia.

Fortnite on mobiilipeliksi sen verran kookas, että se vaatii toimiakseen huippuluokan puhelimen. Vastikään myyntiin tulleen Galaxy Note9:n ja muiden Samsung-lippulaivamallien lisäksi peli on pelattavissa esimerkiksi LG:n, Googlen, OnePlussan ja Huawein tehokkaimmilla älypuhelimilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja