Formulakuski Emma Kimiläinen esitteli pienen tyttärensä

Autourheilijana tunnettu Emma Kimiläinen-Liuski toi viisi kuukautta vanhan tyttärensä Specsaversin tapahtumaan I love me -messuille.

Specsaversin Vuoden sähäkin silmälasimalli -finaalia seuraamaan saapunut formulakuljettaja Emma Kimiläinen-Liuski on onnellinen pienen esikoistyttären äiti. Viime toukokuussa syntynyt tyttö on saanut nimekseen Fanni.

– Hän on todella mahtava tyyppi, luonnetta löytyy. Isältään selvästi perinyt viekkautta, media-alalla työskentelevän Timo Liuskin kanssa naimisissa oleva Emma kuvailee.

Hän kertoo kesän menneen todella nopeasti, ja on iloinen, että sai viettää vauva-ajan juuri kesällä.

– Fanni tykkää olla ulkona ja tänä kesänä oli vielä niin hyvät säät. Hän syntyi juuri sopivaan aikaan, Emma iloitee.

Hän kertoo viettäneensä kesän hyvin pitkälti kotona Fannin kanssa, mutta on päässyt myös tuulettumaan silloin tällöin.

– Ihan kivasti olen saanut tehdä kaikkea, mies kyllä joustaa hoitamisessa. Ja Fanni on ihan isän tyttö, he viihtyvät todella hyvin yhdessä, Emma kertoo.

Emman formulaura päättyi toistaiseksi vuonna 2010 sponsoreiden puutteeseen, ja sen jälkeen hän on työskennellyt myyntipäällikkönä. Tuore äiti suunnittelee palaavansa töihin ensi helmikuussa.

– Tykkään tehdä töitä, joten on kiva mennä takaisin. Täytyy sitten tietysti katsoa, millaisen hoitopaikan saan Fannille. Päiväkotiin ei niin pientä voi laittaa, joten esimerkiksi perhepäivähoitaja voisi olla hyvä vaihtoehto, Emma miettii.

Lue myös:

    Uusimmat