Mainos

Fitness-gurun sixpack aiheutti yllättäviä ongelmia – esti alatiesynnytyksen

Fitness-äiti paljastaa, millaisia ongelmia hänen paljon kadehdittu vartalonsa tuotti synnytyksen aikana. 

Fitness-äiti ja Instagram-tähti Chontel Duncan on herättänyt runsaasti huomiota niin pienellä raskausvatsallaan kuin synnytyksen jälkeisellä vartalollaan. Nyt nainen on päättänyt kertoa rehellisesti, millaisia vaikeuksia hänen tiukka vartalonsa oikein tuotti synnytyksen aikana. 

Vatsalihakset lukitsivat lapsen äidin sisään

Duncan oli ennen synnytystä toivonut voivansa synnyttää luonnollisesti, mutta kaikki ei mennyt suunnitelmien mukaan. Tiukat vatsalihakset nimittäin estivät naista toteuttamasta haavettaan. Kun lääkärit ehdottivat keisarinleikkausta, äiti suostui välittömästi, sillä hän uskoi sen olevan lapsen parhaaksi. 

– He kamppailivat saadakseen Jeremian (vauvan) ulos vatsastani, koska supertiukat vatsalihakseni lukitsivat hänet sisääni. Aloin voida pahoin operaation aikana, Duncan kertoo kokemuksistaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikeuksista huolimatta äiti sai terveen lapsen syliinsä kahdessakymmenessä minuutissa. Duncan kertoo parantuneensa leikkauksesta hyvin, mutta hänen alavatsansaansa koristaa edelleen suuri arpi.

– Leikkausarpi on oikealla puolellani, koska kirurgin piti leikata minut saadakseen Jeremian synnytyspihdeillä ulos, Duncan kertoo.

Arvet toimivat muistoina tärkeästä päivästä

Duncan kertoo haluavansa kolme lasta lisää, ja hän aikoo kokeilla alatiesynnytystä kaikkien tulevien lastensa kohdalla. Vaikka luonnollinen synnytys ei olisikaan mahdollista, äiti kehottaa kaikki naisia olemaan ylpeitä päivästä, jolloin heidän lapsensa syntyivät maailmaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tämä on kaikille naisille, joilla on keisarileikkausarpi. Olen todella ylpeä siitä, mitä omani merkitsee. Ja siitä kauniista lahjasta, jonka saatoin maailmaan. Ne ovat muistoja päivästä, jolloin meistä kaikista tuli äitejä.

Fitness-urheilulla on monia vaiettuja varjopuolia. 


Lähde: TheSun

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.