Fisichella: En aja kilpaa Fernandon vuoksi

Renault'n F1-kuski Giancarlo Fisichella hämmästeli Fernando Alonson torstaina Kiinan GP:n tiimoilta antamaa lausuntoa, jonka mukaan Fisichella ei tukenut tallikaveriaan sillä hetkellä, kun Alonson kierrosajat putosivat huonosti toimineiden eturenkaiden takia. Fisichella ohitti tilanteessa Alonson, ja pian myös Ferrarin Michael Schumacher meni Alonson edelle.

Alonson mielestä Fisichellan ei olisi pitänyt lähteä taistelemaan ohituksesta.

- Olen todella yllättynyt - en tiedä, miksi hän sanoi niin. Ajan luonnollisesti kilpaa itseni vuoksi, en Fernandon vuoksi. Jos auttamisen mahdollisuus on olemassa, niin se on OK, mutten voi pysäyttää autoani radalle päästääkseni hänet ohitseni, Fisichella kuittasi Alonson puheet.

Alonso on sanonut suoraan, että Renault-leirissä panostetaan tällä hetkellä enemmän valmistajien MM-titteliin kuin hänen henkilökohtaiseen titteliinsä. Fisichella vakuuttaa toivovansa, että Renault-leiriin tulisi sekä kuljettajien että valmistajien mestaruudet.

- Teen työtä Renault'lle ja me työskentelemme molempien mestaruuksien voittamiseksi, mikä on meille erittäin tärkeää, Fisichella painotti.

(MTV3-AFP)

Lue myös:

    Uusimmat