Alonso kokee Renault'n keskittyvän valmistajien titteliin

F1-kuski Fernando Alonson mielestä hänen Renault-tallinsa on tällä hetkellä kiinnostuneempi valmistajien MM-tittelistä kuin kuljettajien mestaruudesta. Alonso siirtyy tämän kauden jälkeen McLarenille, joten jos hän voittaisi kuljettajien MM-tittelin, olisi hallitsevalle mestarille kuuluva numero 1 hänen ensi kauden McLarenissaan.

Kiinan GP:ssä Renault siirtyi valmistajien MM-johtoon, mutta Ferrari-kuski Michael Schumacher siirtyi Alonson edelle kuljettajien sarjassa. Alonson mukaan toisen ja kolmannen sijan tuomat 14 pistettä olivat juuri sitä, mitä hänen tallissaan eniten haluttiin.

- Jotkut olivat mielissään, että ohitimme Ferrarin valmistajien MM-sarjassa ja että samalla minä en ole viemässä numeroa 1 toiseen talliin, Alonso latasi AS-lehdelle.

Alonsoa sapetti, kun sen sijaan että tallikaveri Giancarlo Fisichella olisi toiminut suojapuskurina hänen ja Schumin välillä, antoi talli Fisichellan ohittaa Alonson Kiinan GP:ssä siinä vaiheessa, kun espanjalaisen renkaat toimivat huonosti. Fisichellan jälkeen myös Schumacher porhalsi Alonsosta ohi.

- Menetin ratkaisevat kymmenen sekuntia Schumiin nähden, Alonso kirosi tallinsa ratkaisua kyseisessä tilanteessa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat