Alonso olisi kaivannut Fisichellan tukea

Renault-kuskien Fernando Alonson ja Giancarlo Fisichellan välit ovat kiristyneet Kiinan GP:n seurauksena.

Alonso joutui viime viikonlopun GP:ssä taistelemaan tosissaan tallikaveriaan vastaan, kun Fisichella ei tyytynyt jäämään rengasvaikeuksista kärsineen Alonson taakse varmistamaan espanjalaisen kärkipaikkaa. Fisichella ohitti Alonson kertaalleen mutkassa 14, mutta espanjalainen kuittasi takaisin ennen kuin Fisichella lopulta pääsi edelle 29. kierroksella.

- Tällaiset vaaralliset hetket tallikaverin kanssa, kun MM-sarjaa on kolme kisaa jäljellä, eivät ole mielestäni hyvä asia, Alonso totesi edelliskisasta.

Fisichellan vanavedessä myös Michael Schumacher ohitti Alonson. Espanjalainen jäi nopeasti 10 sekunnin päähän kärjestä eikä enää ehtinyt kuromaan eroa enää umpeen, vaikka sai myöhemmin renkaansa taas toimimaan.

- Tunsin, että minut jätettiin yksin. Olin johdossa ja tallikaverini toisena. Sitten he tulivat, ohittivat minut ja karkasivat. Kun löysin uudelleen vauhtini, olivat he liian kaukana. Se olisi sama, jos pyöräilyn Ranskan ympäriajossa vuoristo-osuudella rengas puhkeaisi ja tallikaverisi ja kilpakumppanisi jatkaisivat mäen kapuamista ilman pysähtymistä. Minun oli hieman vaikea ymmärtää sitä, Alonso kertoi kokemastaan tuen puutteesta.

(MTV3-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat