Mainos

Finnkino selventää: Perussuomalaisten kohutun vaalivideon trailerin esittämistä ei keskeytetä – "Kampanja olisi muutenkin päättynyt, mainos on sääntöjen mukainen"

Vaalivideon trailerin esittäminen päättyy Finnkinon elokuvateattereissa huomenna.

Useat mediat, muun muassa MTV Uutiset, kertoivat virheellisesti tänään, että Finnkino keskeyttäisi Perussuomalaisten vaalivideon trailerin esittämisen elokuvateattereissaan. Yhtiöstä kuitenkin kerrotaan, ettei näin ollut, vaan kampanja oli suunniteltu alun perin päättymään huomenna.

– Nyt ei ole keskeyttämisestä kyse, mainoskampanja olisi muutenkin päättynyt, kertoo Finnkinon myyntijohtaja Hannele Wolf-Mannila MTV Uutisille.

Wolf-Mannilan mukaan kaikki Finnkinon teattereihin tulevat mainokset käyvät läpi ennakkotarkastuksen, jossa otetaan huomioon myös lain vaatimat kriteerit.

– Tämän mainoksen kohdalla ei ole ollut mitään sellaista, jonka olisi katsottu olevan meidän sääntöjen vastaista.

Traileri ja alkuperäinen video menivät sekaisin?

Myyntijohtaja arveleekin, että sosiaalisessa mediassa keskusteluissa on mennyt sekaisin Finnkinon esittämä 30 sekunnin mittainen vaalivideon traileri sekä alkuperäinen kuusiminuuttinen vaalivideo, josta on syntynyt kohua.

– Se mainos mikä on meille tuotu tarkastettavaksi, on ollut sääntöjen mukainen. Se video mistä puhutaan sosiaalisessa mediassa, ei ole ollut Finnkinon teattereissa tai video, josta kohu syntynyt, Wolf-Mannila selventää.

Finnkinon puolesta myyntijohtaja haluaa myös korostaa, ettei Finnkino yleisesti hyväksy rasismia eikä syrjintää.

– Meillä on tarkat toimintaperiaatteet, Finnkino on suvaitseva yritys eikä hyväksy rasismia, Wolf-Mannila päättää.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja