Finnairilta uudet ökyjakkarat business-luokkaan – useimmat meistä eivät näe näitä kuin kuvissa

Tältä näyttävät Finnairin business-luokan uudet luksuspenkit 2:16
Katso videolta, miltä Finnairin business-luokan uudet luksuspenkit näyttävät.

Mikäli lentomatkustaminen ei satu olemaan rahasta kiinni, on Finnairin kaukolennoilla mahdollisuus päästä kokemaan matkustusmukavuutta, mistä turistiluokassa istuva kansa saa vain haaveilla.

Finnair kertoo tiedotteessaan päivittävänsä kaukolentolaivastoonsa kuuluvien A330- ja A350-konetyyppien business-luokan varustelua. 

Uudesta business-luokasta löytyvät muun muassa uudet istuimet, jotka ovat Finnairin mukaan lähempänä nojatuolia kuin perinteistä lentokoneen istuinta. Se hehkuttaa tiedotteessaan, että uudet istuimet luovat osana muita uudistuksia "aiempaa kodinomaisemman ympäristön".

– Uudessa istuimessa on mahdollista liikkua vapaammin ja rentoutua useammissa asennoissa kuin perinteisissä lentokoneen istuimissa, David Kondo Finnairin asiakaskokemustiimistä kertoo tiedotteessa.

Usean yhtiön yhteistyötä

Istuimen konseptin kerrotaan olevan lontoolaisen PriestmanGooden käsialaa. Finnairin käyttöön sitä jalostettiin entisestään sekä yhdysvaltalaisen Collins Aerospacen että Finnarille muotoiluratkaisuja aiemminkin toteuttaneen lontoolaisen designtoimiston Tangerinen kanssa.

Finnairin mukaan istuin on kiinteärakenteinen, mutta se mahdollistaa useita istuma- ja nukkuma-asentoja. Jalkatuki auttaa lepuuttamaan koipia pitkällä lennolla tavanomaisia istuimia paremmin.

Istuin sisältää myös laskettavan väliseinän, älä häiritse -valon sekä lukuvalon. Lisäksi peitoille ja tyynyille on oma säilytystilansa. Kaikissa istuimissa on sekä USB-A- että USB-C-liitännät sekä mahdollisuus ladata puhelinta langattomasti.

Lähde: Finnair

Lue myös:

    Uusimmat