Feta-paprikatapakset

  • 12 pientä viipaletta vaaleaa leipää
  • tilkka oliiviöljyä
  • 3 murskattua valkosipulinkynttä
  • Fetatahna:
  • 2 dl ruokajogurttia
  • 2 rkl ranskankermaa (kevyttä)
  • 200 g fetajuustoa
  • 1 paprika pilkottuna
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ripaus sokeria
  • mustapippuria

Kumoa jogurtti kahvisuodattimeen ja anna valua puolisen tuntia. Sipaise leiville oliiviöljyä ja murskattua valkosipulia. Paahda viipaleita uunissa 200 asteessa noin 5 min. Anna jäähtyä. Murskaa fetajuusto kulhoon ja lisää sekaan valutettu jogurtti, ranskankerma, pieniksi kuutoiksi pilkottu paprika, murskattu valkosipuli ja mausteet. Tarjoa tahna leipien päällä.

Lue myös:

    Uusimmat