Ferrari-pomo jyrähti Sebastian Vettelin haukkujille – “Meidän ei tulisi keskustella virheistä”

Ferrari-tallipäällikkö Mattia Binotton mielestä italialaistallin ei ole syytä tuhlata aikaa Sebastian Vettelin Bahrainin GP:n ajovirheen jälkipyykkiin.

Vettelin taistelu Mercedes-tallin Lewis Hamiltonia vastaan Sakhirin radalla päättyi saksalaiskuskin pyörähtämiseen. Pian tämän jälkeen Vettelin autosta tärinän vuoksi irronnut etusiipi pudotti hänen lopullisesti ulos kisan palkintopallitaistelusta.

Ferrari-leirissä tallin ykköskuskiksi nimetyn Vettelin ajovirheestä ei haluttu kisan jälkeen pitää suurempaa ääntä.

– Se oli virhe, eikä meidän tulisi mielestäni keskustella virheistä. Olemme aina mukana taistelussa. Se on työtämme, eikä se ole koskaan helppoa, Binotto kommentoi Vettelin kilpailua Motorsport Weekin mukaan.

– Sellaista voi aina tapahtua. Meidän täytyy rohkaista kuljettajiamme, koska vain äärirajoilla ajaen he voivat saavuttaa parhaita tuloksia. Sitä Seb yritti tehdä. Meillä on vielä kotiläksyjä, koska opimme yhä autostamme lisää. Siinä mielessä kaikki on hyvin. Keskitymme nyt siihen ja yritämme parantaa, Binotto summasi.

Vettelin asema nousi kertaheitolla isoksi puheenaiheeksi. Charles Leclerc päihitti saksalaisen aika-ajossa, ohitti hänet radalla ja oli ajamassa voittoon, jonka moottorivika kuitenkin vesitti.

Italiassa käynnistyi jo keskustelu siitä, että Leclerc on Ferrarin tulevaisuus ja Vettelin aika on mennyt.

Lue myös:

    Uusimmat