Fernando Alonsolta herkullista vihjailua – F1-kauden avauksessa voimasuhdeyllätyksiä?

F1-sarjaan palaava Fernando Alonso vihjailee, että tulevan viikonlopun F1-kauden avauskisassa saatetaan nähdä "yllätyksiä". Alonso viittaa tällä eri tallien voimasuhde-eroihin.

39-vuotias Alonso päättää kahden vuoden mittaisen sapattivapaansa, kun hän hyppää viikon lopulla Alpinen F1-auton rattiin. Alonso muodostaa alkavalla kaudella Alpinen kuljettajakaksikon yhdessä Esteban Oconin kanssa.

F1-kausi korkattiin jo avaustapahtuman osalta käytiin toissa viikonloppuna, kun ohjelmassa olivat talvitestit. Ne käytiin Bahrainissa, joka toimii myös kauden ensimmäisenä kisanäyttämönä.

– Jos puhutaan suorituskyvyistä, niin nyt on liian aikaista sanoa yhtään mitään. En usko, että tiedämme todellista järjestystä kuin vasta ensimmäisen aika-ajosession loppuhetkillä. Odotan kuitenkin muutamia yllätyksiä, Alpinen espanjalaiskuljettaja Alonso latasi, muun muassa Racefansin mukaan.

Ennen kauden alkua tapetilla on ollut muun muassa se, miten Red Bull on noussut Mercedeksen sijaan suurimmaksi ennakkosuosikiksi.

Alonso vetäytyi F1-sarjasta kauden 2018 jälkeen. Tämän jälkeen hän ajoi muun muassa kestävyys- ja IndyCar-kisoja.

– Opin paljon sinä aikana, kun olin sivussa F1:stä. Erityisesti erilaisista ajotyyleistä ja kilpa-ajamisesta. Nyt olen erittäin motivoitunut, kun uusi kausi alkaa, Alonso lupaa.

Lue myös:

    Uusimmat