Federer kaatoi Raonicin – edessä "kiistattomasti kovin finaali"

Roger Federer kaatoi Milos Raonicin erin 7-5, 6-4 ja eteni tenniksen Masters-turnauksen finaaliin Novak Djokovicin seuraksi Indian Wellsissä lauantaina. 

Maailmanlistan kärjessä oleva kaksikko kohtasi turnauksen finaalissa myös viime kaudella. Tuolloin serbialainen Djokovic oli sveitsiläistä parempi erin 2-1. Federer johtaa koko uran kohtaamisia 20-17.  

- Viime vuoden finaali oli hieno ottelu, pelasimme molemmat hyvin. Uskon, että tästä tulee fyysinen taisto, Federer ennakoi sunnuntaita. 

- Hävisin viime vuonna niukasti ja olin pettynyt, joten en malta odottaa, että pääsen kohtaamaan hänet täällä uudestaan, maailmanlistan kakkonen jatkoi. 

Finaalivoitto olisi Djokovicille uran neljäs Indian Wellsissä, millä hän jakaisi kärkisijan turnausvoitoissa Federerin kanssa. 

- Se ei vaikuta suuresti valmistautumiseeni, mutta se motivoi minua. Tämä on kiistattomasti kovin finaali, joka minulle voi tulla vastaan juuri nyt. Hän on pelaaja, joka on ehkä kovimmassa iskussa, Djokovic antoi tunnustusta 33-vuotiaalle Federerille.

Indian Wellsin finaali suorana lähetyksenä sunnuntaina klo 22.00 alkaen MTV Sport 1:llä, C More Tennis -kanavalla ja MTV Katsomossa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja