Mainos

Fazerin herkulliset keksiuutudet -kisa päättyi, onnea voittajille!

Keväisessä kisassa arvoimme viikottain viisi mahtavan herkullista palkintopakettia vastanneiden kesken.

Makea palkinto: Suffeli hyppäsi keksipussiin! Suffeli Bitesit ovat herkullisia aidolla Fazerin suklaalla kuorrutettuja suklaavohvelipaloja. Uutuusmaut vanilja ja tryffeli löytyvät palkintopaketissa, jossa lisäksi Julia Original ja Appelsiini sekä Fazer Doris.

Säännöt: Viikottain arvotaan viisi pakettia kaikkien vastanneiden kesken. Arvonnat suoritetaan maanantaisin 13.5., 20.5., 27.5. ja 3.6.2013. Yhden palkintopaketin arvo n. 14 euroa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja nimet voidaan julkistaa näillä sivuilla. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Kilpailun järjestää Ruokakesko Oy.

Linkkivinkki:

Onnea ensimmäisen viikkoarvonnan voittajat: Eero Hyvinkäältä, Aleksi Joensuusta, Pirjo Seinäjoelta, Anne Petäjävedeltä ja Jani Nakkilasta. Teille lähtee kesäinen keksipaketti!

Onnea toisen viikkoarvonnan voittajat: Sanni Kotkasta, Taina Pernaalta, Heidi Helsingistä, Johanna Oulusta ja Heli Lehmosta. Teille lähtee kesäinen keksipaketti!

Onnea kolmannen viikkoarvonnan voittajat: Asta Suomussalmelta, Hannele Helsingistä, Johanna Hurukselasta, Johanna Helsingistä ja Päivi Nokialta.

Onnea vielä myös neljännen ja viimeisen viikkoarvonnan voittajat: Tarja Savonlinnasta, Kari Naantalista, Mia Joensuusta, Petri Laitilasta ja Mari Helsingistä.

Kilpailun järjesti: Ruokakesko Oy.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja