Fataali lentoturma järkyttää USA:ssa, yksi kuolleista tunnettu ruutukasvo – Aviomies ei saanut ikinä mahdollisuutta vastata vaimonsa viestiin: "Hän sanoi rakastavansa minua"

Fataali lento-onnettomuus järkyttää Louisianassa, yksi viidestä kuolleesta tunnettu ruutukasvo 1:02
Katso videota tapahtumapaikalta yläpuolelta löytyvältä videolta.

Yhdysvaltojen Louisianassa tapahtui viime lauantaina järkyttävä onnettomuus, kun juuri lentoon noussut pienoiskone putosi parkkipaikalle.

Louisianan lentoasemalta matkaan lähtenyt pienkone putosi auton päälle ja aiheutti yhteensä viiden ihmisen kuoleman Lafayetten kaupungissa.

Lentokoneen putoamissyy on edelleen tutkinnan alla. Bruce Landsberg Yhdysvaltain kansallisesta liikenneturvallisuuslautakunnasta kertoi tiedotustilaisuudessa, että kone oli noussut yli 270 metrin korkeuteen ja alkanut sen jälkeen kaartaa uhkaavasti alaspäin vasemmalle.

– Saimme varoituksen, kun lentokoneen korkeus oli 213 metrissä. Emme vastaanottaneet hätäpuhelua. Alustavien tietojen mukaan koneessa ei käyty keskustelua miehistön kanssa, Landsberg kertoo.

Yläpuolelta löytyvältä videolta on nähtävissä, kuinka onnettomuus aiheutti parkkipaikalla tulipalon ja ilmaan nousi iso savupilvi.

"Hän sanoi rakastavansa minua"

Yksi onnettomuudessa menehtyneistä oli yhdysvaltalaisen televisioyhtiö NBC:n WDSU-kanavan 30-vuotias urheilutoimittaja Carley McCord, joka oli tapahtumahetkellä lentokoneessa matkalla Atlantaan urheilutapahtumaan.

McCord oli paikallisten keskuudessa tunnettu ruutukasvo. Kanavan toimitusjohtaja kommentoi kyseessä olevan suuri tragedia.

– Olemme musertuneita tästä mahtavan lahjakkuuden ja WDSU-kanavan arvostetun työntekijän menettämisestä, hän kertoo.

Yhdysvaltalaisen Sports Illustrated -sivuston mukaan McCordin aviomies Steven Ensminger Jr. oli saanut sekä puhelun että tekstiviestin vaimoltaan hetki ennen tapaturmaa.

Musertunut Ensminger Jr. ei kuitenkaan ehtinyt koskaan vastata vaimonsa viestiin.

– Hän lähetti minulle viestin, jossa sanoi rakastavansa minua. Tämä on kaikista tuskaisinta, ahdistavinta, kauhistuttavinta ja pimeintä aikaa elämässäni. En halua uskoa sitä todeksi, Ensminger Jr. kommentoi Sports Illustratedille.

Lähde: KameraOne, CNN

Päivitys 31.12. klo 14.18: Carley McCord oli tapahtumahetkellä lentokoneen kyydissä.

Lue myös:

    Uusimmat