Fantasioivatko miehet seksuaalisesti muistakin kuin omista vaimoistaan? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Seksuaaliset fantasiat parisuhteessa. (Facebook-ryhmä) Naistenhuoneella on säännöllisesti keskusteluketjuja, joissa aloittaja kysyy, fantasioivatko miehet tutuista naisista, ja liuta naisten vastauksia, ettei heidän miehensä fantasioi muista kuin omasta puolisosta.

Onko näin? Onko parisuhteessa miesten seksuaalisten fantasioiden 'livekohde' vain puoliso? Jos ei, niin onko tuttuihin kohdistuvat fantasiat pitkäkestoisiakin?" kysyy nimimerkki Uskoako lukemaa.

Näin miehet vastasivat 

"En varsinaisesti fantasioi mistään, mutta olen aina 'katsellut' tyttöystävien kavereita ja kavereiden tyttöystäviä. Se, että nämä ihmiset ovat jollain lailla kiellettyjä saa katselemaan juuri heitä, ennemmin kuin kaupan kassaa tai työkaveria."
– 33, sinkku

​​​​​​​"Kuten varmasti arvasit, Naistenhuoneen mimmit puhuvat puppua. Mikä on fantasia? Se on mielikuvituksen tuottama haave. Miksi mies unelmoisi puolisostaan, jos tämä on jo samassa sängyssä? Totta kai jokainen mies vastaa naiselleen, että mielessä on vain ja ainoastaan oma kulta. Muutenhan naiminen loppuu siihen ja jääkausi valtaa makuuhuoneen.

Emme me miehet aina hekumoi seksuaalisilla fantasioilla, mutta kun niin tapahtuu, kohteena voi olla kuka tahansa (paitsi oma puoliso): tarhan täti, IG-stara, se hieman vanhempi filmitähti, kaupan kassatyttö tai netistä tuttu irstas pornomalli. Uskaltaisin väittää, ettei fantasian kohde yleensä ole pitkäkestoinen vaan vaihtuu tilanteen ja fiiliksen mukaan. Toki jotkut miehet jumittavat Mia Khalifassa tai Marilyn Monroessa."
– Herra 47, aviossa

"Ei tuttuja, joku julkisuuden henkilö ennemmin, tai ominaisuuksiltaan täysin erilainen kuin oma vaimo."
– 33, sinkku

"Onhan se totta, että miehet katselevat muita ja niin edelleen, mutta se ei kuitenkaan tarkoita, että niistä fantasioidaan. Oma avokkini on ainoa fantasioideni kohde päivittäin. Harmillisesti naiset eivät tätä ikinä tule uskomaan, että se näin menisi. Olen aina ihmetellyt, miksi naiset eivät usko, että se näin voisi olla."
 – 35, avoliiossa​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat