Fani tunnisti Nicole Scherzingerin ja pyysi selfieen – kiusallisesti kesken bikinivahauksen

Britannian X Factorin tuomarinakin tunnettu laulaja paljasti haastattelussa erikoisimman tilanteen, missä hänet on tunnistettu.

Pussycat Dolls -yhtyeestä tähdeksi noussut laulaja, Saara Aaltoa Brittien X Factor -ohjelmassa tuomaroinut Nicole Scherzinger, 38, paljasti brittilehti Mirrorin haastattelussa erikoisen asian.

Laulajalta kysyttiin erikoisinta paikkaa, missä hänet on tunnistettu. Scherzinger vastasi hetkeäkään epäröimättä kysymykseen.

Hän kertoi, että hänelle bikinivahausta tehnyt nainen paljastui laulajan faniksi.

– Se taisi tapahtua Pariisissa. Se oli kamalaa. Luulin, että nainen ei tunnistanut minua, mutta hän olikin fanini, Scherzinger kertoo.

– Hän kysyi selfietä kesken vahauksen, siinä tilanteessa, missä hän tuijotti intiimeintä paikkaani. Siinä mietin, että ohhoh.

Scherzinger kokeilee tulevaisuudessa siipiään myös näyttelijänä. Hän näyttelee yhdysvaltalaisessa Dirty Dancing -tv-elokuvassa. Kyseessä on uusi versio vuoden 1987 hittielokuvasta, jota tähdittivät Patrick Swayze ja Jennifer Grey.

Nicole Scherzinger seurustelee 13 vuotta nuoremman bulgarialaisen tennispelaaja Grigor Dimitrovin kanssa. Pari on seurustellut kesästä 2015 lähtien.

Lue myös:

    Uusimmat