Fani kritisoi Erika Vikmanin ihoa myötäilevää shortsiasua – laulajalta napakka vastaus

Suurin osa Erika Vikmanin someseuraajista ihastui laulajan tyyliin, mutta eräs seuraaja antoi kriittistä palautetta.

Laulaja Erika Vikman on muuttanut tyyliään huimasti sen jälkeen, kun hänet kruunattiin tangokuningattareksi vuonna 2016.

Nykyään Vikman tunnetaan räväkästä tyylistään, eikä hän arkaile näyttää paljasta pintaa. Suurin osa on ihastuneita Vikmanin näyttäviin vaatteisiin, mutta osa kaipaa enemmän laulajan vanhempaa tyyliä.

Vikman lisäsi Instagram-tililleen kuvan, jossa hän poseeraa selkä kameraan päin pinkissä shortsiasussa.

Suurin osa Vikmanin someseuraajista ihastui kuvaan ja tähden tyyliin, mutta eräs seuraaja kirjoitti laulajalle kriittistä palautetta.

– Biisi on hyvä, mutta sinä voisit laulaa sen aivan normaaleissa vaatteissa. Syntisiä me ollaan, mutta ei noissa kuteissa, seuraaja kirjoitti.

Vikman kirjoitti seuraajalleen napakan vastauksen.

– En tykkää laulaa normaaleissa vaatteissa.

Vikman kertoi MTV Uutisten haastattelussa, että uuden tulon myötä, hän on saanut ympärillensä myös vihaajia. Tosin niihin hän ei törmää, sillä nämä kirjoittelevat usein keskustelupalstoille, joissa laulaja ei itse käy. Ulostulo on tuonut laulajalle myös paljon uusia faneja, osa vanhoista on jäänyt matkasta pois. 

– Ihmisillä on oikeus mielipiteeseen ja se on okei, etteivät kaikki pidä musiikistani. Sinänsä, kun on vihaajia, niin olen onnistunut luomaan sellaista, mikä herättää ihmisissä tunteita. Myös heillä on roolinsa. 

– Ennen Cicciolinaa minulla ei ollut vihaajia, eikä myöskään faneja, Vikman naurahtaa.

Lue myös:

    Uusimmat