Mainos

Facebook-kirjoittelun vuoksi erotettu kaupunginvaltuutettu laittoi koko omaisuutensa myyntiin ja aikoo muuttaa Espanjaan

Jo 16-vuotiaasta saakka yrittäjänä toiminut ylöjärveläinen kaupunginvaltuutettu Matti Ylitalo päätti laittaa koko elämänsä myyntiin ja muuttaa Espanjaan.

Huuto.net-verkkokaupassa yritystään, taloaan, loma-asuntoaan ja autojaan kauppaava mies kertoo päätyneensä ratkaisuun viime viikkojen aikana heränneen vahvan tunteen ohjaamana.

– 16-vuotiaana aloitin yrittäjänä ja nyt olen 35-vuotias, enkä ole tähän mennessä yhtään kunnollista lomaa ehtinyt viettää. Nyt olen ollut kaksi kuukautta Espanjassa ja todennut, että ostan täältä asunnon ja muutamme perheen kanssa ainakin osittain tänne.

– Viime vuosi oli minulle myös hyvin raskas kuntapolitiikan merkeissä ja nämä Suomen viimeaikaiset tapahtumat ovat avanneet silmäni ihan viime viikkoina, Ylitalo kertoo.

Viimeaikaisilla tapahtumilla Ylitalo viittaa Suomessa tapahtuviin rikoksiin. Kunnallispolitiikassa hiertää se, että Ylöjärven kaupunginvaltuusto erotti Ylitalon luottamustehtävistään huhtikuussa 2016. 

Taustalla oli miehen rasistiseksi katsottu Facebook-kirjoittelu.

– Olisin pystynyt välttämään jupakan, mutta annoin mennä sen aika pitkälle, Ylitalo kertoo.

Ylitalo ei aio kuitenkaan lannistua, vaan kertoo jatkavansa politiikan saralla myös tulevaisuudessa.

– Tulen puolustamaan isänmaatani viimeistään vuoden 2019 eduskuntavaaleihin, mies julistaa ja kertoo pyrkivänsä kansanedustajaksi Reformi-puolueen sitoutumattomana ehdokkaana.

Puolue kertoo verkkosivuillaan, että MV-lehden päätoimittajaksi itseään kutsuva Ilja Janitskin on puolueen presidenttiehdokas ensi vuoden vaaleissa. Janitskinista on annettu eurooppalainen pidätysmääräys.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.