F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

F1-tallipomolta raju nootti tiimin tohelokaksikolle: "Ei ole enää paljoakaan vaihtoehtoja"

0:47
Videolla Haas-kuskien yhteentörmäys.

Formula ykkösten Haas-tallin pomo Gunther Steiner sanoo, että Kevin Magnussenin ja Romain Grosjeanin törmäys Saksan GP:ssä ei ole hyväksyttävää. Hän on valmis ottamaan tallimääräykset käyttöön kaksikon kohdalla, kertoo racefans.net.

Britannian GP:ssä kaksikon keskinäinen osuma kilpailun alussa aiheutti molempien keskeytyksen. Saksassa kaksikko selvisi osumasta. Steiner on turhautunut siihen, että hänen varoituksensa ei estänyt kuskien osumista toisiinsa uudelleen. Hän sanoo, että on nyt valmis kertomaan heille, mitä tulee tehdä tulevissa kisoissa.

– Minun pitää miettiä sitä, mutta vaihtoehtoja ei ole enää paljoakaan. Jossain vaiheessa jotakin tulee tehdä, Steiner sanoo.

Mahdollinen ratkaisu voisi olla tallimääräyksien käyttöön ottaminen.

– Yritän välttää sitä, sillä pidän kilpa-ajosta. Sitä meidän pitäisi tehdä. Mutta, jos se on meitä vastaan, niin en voi antaa sen jatkua. Nyt olimme onnekkaita, mutta se voi tapahtua uudestaan, Steiner toteaa.

Steiner aikoo puhua kaksikolle ennen tämän viikonlopun Unkarin GP:tä. 

– En nähnyt sitä tilannetta kunnolla, minun pitää katsoa se kunnolla ja rauhoittua. Sitten voin nähdä, mitä minun tulee tehdä, Steiner päättää.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja