F1-talli tarjosi Valioliiga-tähdelle rujon haasteen – "Sinun on syytä olla nopea!"

Jalkapallon Englannin Valioliigassa kovaan tahtiin maaleja nakuttava Pierre-Emerick Aubameyang on mukana tämän viikon sunnuntain F1:n virallisessa virtuaalikilpailussa.

F1-talli McLaren värväsi Arsenal-hyökkääjän Lando Norrisin tallikaveriksi.

McLaren ei tarjonnut kuitenkaan helppoa tehtävää Aubameyangille. Sunnuntain kisa kun ajetaan Monacon kapealla katuradalla.

– Sinun on syytä olla nopea! Norris ilmoitti Aubameyangille, kaksikon välisessä ryhmäpuhelussa.

Aubameyang reagoi Monacoon päätä pyöritellen, kuitenkin leveästi hymyillen.

– Tämä on melko vaikea haaste, mutta yritän harjoitella joka päivä. Ja tarvitsen neuvoja sinulta! Aubameyang sanoi Norrisille.

Aubameyang, 30, on uusin tähtiurheilija, joka liittyy mukaan F1:n viralliseen virtuaalisarjaan. Ennen häntä mukana ovat olleet muun muassa Real Madridin maalivahti Thibaut Courtois ja Manchester Cityn maalitykki Sergio Aguero.

F1-kuskeista virtuaalikisoissa ovat ajaneet Norrisin lisäksi hänen oikea tallikaverinsa Carlos Sainz, Ferrarin Charles Leclerc, Red Bullin Alex Albon,, Alfa Romeon Antonio Giovinazzi ja Williams-kaksikko Nicholas Latifi ja George Russell.

F1-virtuaalikisoissa eri kuskit ajavat kilpaa kotoa käsin, F1 2019 -pelissä. 

F1 aikoo järjestää virtuaalikilpailuja aina uuden kauden alkuun asti. Monacon kisan jälkeen ohjelmassa ovat Azerbaijanin (7. kesäkuuta), Kanadan (14. kesäkuuta) ja Ranskan (28. kesäkuuta) GP:t.

Formula 1’s Virtual Grand Prix -kisat näkyvät C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Aiempien kisojen voittajat:

Bahrain

Guanya Zhou

Australia

Charles Leclerc

Kiina

Charles Leclerc

Brasilia

Alexander Albon

Espanja

George Russell

Lue myös:

    Uusimmat