F1-tähti Max Verstappen hermostui hänelle heitetystä kysymyksestä – "Todella tyhmää"

Red Bullin hollantilaistähti Max Verstappen ei ilahtunut, kun hän joutui kyseenalaistuksen kohteeksi Italian GP -viikonlopun alla.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Italian GP suorana 4.-6.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Italian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Verstappen hermostui lopulta varsin asiapohjaisesta kysymyksestä.

Hollantilaiselta tiedusteltiin, että miten hän motivoi itsensä, kun hän tietää, miten ylivoimainen Mercedes on tällä hetkellä.

– En ymmärrä, että miksi ihmiset luulevat, ettenkö olisi motivoitunut. Tämä on yksi parhaista töistä, mitä voi olla. Saan ajaa todella nopeita autoja. Ja olen kolmas tai toinen. Ja voitin jo kerran. Minusta on ihan uskomatonta, että ihmiset kyseenalaistavat motivaatiotasoni. Se on todella tyhmää, Verstappen latasi muun muassa Racefansin mukaan.

– Rakastan työtäni. Saan tulla joka viikko ajamaan autoa, jota haluan ajaa ja yritän haastaa sillä heidät (Mercedeksen). Jos en pysty lyömään heitä, niin sitten yritän vain napata parhaan mahdollisen tuloksen. Ja nautin siitä yhä, Verstappen jatkoi.

22-vuotias Verstappen on pystynyt pistämään Mercedes-kuskeille kampoihin tällä kaudella. Verstappen nousi palkintopallin keskimmäiselle korokkeelle Britannian toisessa kisassa.

Verstappen on tällä hetkellä MM-sarjassa toisena. Hänen eronsa MM-sarjaan johtavaan Lewis Hamiltoniin on 47 pistettä.

Lue myös:

    Uusimmat