F1-tähti ei sulkisi protestia pois: "En tajua miten tuo voi jatkua"

Aktiivisesti F1-kuskien protesteihin osallistunut Renault-kuski Daniel Ricciardo haluaa kuskien ainakin harkitsevan kannanottoa viikonlopun Belgian GP:ssä tuoreimpiin Yhdysvaltojen poliisiväkivallan ilmentymiin liittyen.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Belgian GP suorana 28.-30.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Belgian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Sunnuntaina Milwaukeen lähellä tapahtunut mustan miehen vammautuminen poliisin seitsemästä luodista on aiheuttanut lukuisia peruutuksia Yhdysvaltain ammattilaisurheilussa.

Torstaina F1-mestari Lewis Hamilton totesi kuitenkin, ettei hän todennäköisesti aio boikotoida Belgian kisaa Yhdysvaltain tapahtumien takia. Ricciardon mukaan jotain olisi kuitenkin tehtävä.

– Meidän täytyy puhua täällä olevan ryhmämme kanssa. Vain käydä keskustelu ja katsoa, mitä kaikki ovat mieltä, mutta tämä on tietysti vielä tuore tapaus, Ricciardo kommentoi viikonlopun lehdistötilaisuudessaan.

– Tämä on todella surullista, australialainen lisäsi.

Ricciardoon Yhdysvaltain tapahtumat ovat osuneet kovaa. Hän tietää boikottitoimenpiteet koviksi, mutta uskoo painavien toimien olevan välttämättömiä muutoksen saamiseksi.

– En ole kovin ahkera uutisten lukija, suoraan sanottuna, joten silloin kun teen sitä niin kuin nyt, sitä vain pyörittelee päätään epäuskoisena. En tajua, miten tuo voi jatkua, Ricciardo hämmästeli.

– En voi edelleenkään käsittää sitä, mutta jos on jotain, mitä voimme tehdä, niin totta me silloin varmaan teemme. Yritetään tehdä jotain, mutta siitä pitää ensin keskustella.

Lue myös:

    Uusimmat