F1-kuskit odottavat George Russellilta heti hirmutekoja Mercedeksellä – kilpakumppani valmis lyömään vetoa voiton puolesta

Mick Schumacherille F1-sopimus, Hamiltonille korvaaja kilpailevasta tallista – asiantuntija avaa uusimpia F1-käänteitä 7:00
C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen kommentoi George Russellin valintaa Mercedekselle ja Mick Schumacherin valintaa Haas-talliin MTV Uutiset Liven haastattelussa.

Ferrari-kuski Charles Leclerc olisi valmis vaikka lyömään vetoa sen puolesta, että Mercedekselle viikonlopun Sakhirin GP:seen nostettu George Russell voittaa heti ensimmäisen F1-kisansa mestaritiimissä.

Russell korvaa kauden viimeistä edellisessä osakilpailussa koronavirustartunnan saaneen Lewis Hamiltonin. 22-vuotias brittikuski antaa samalla kovan haasteen uudelle tallikaverilleen Valtteri Bottakselle.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Sakhirin GP suorana 4.–6.12.
Pe: harjoitukset klo 15.25 ja 19.25.
La: 3. harjoitukset klo 15.55, aika-ajot klo 18.55, ennakkotunnelmat klo 18.00
Su: Sakhirin GP klo 19.10, ennakkotunnelmat klo 18.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ferrarin ratissa heti ensimmäisellä kaudellaan kaksi kisaa voittanut Leclerc tuntee Russellin hyvää ja povaa tälle hurjaa sisääntuloa Mercedekselle.

– Uskon, että hän näyttää tänä viikonloppuna, kuinka hyvä kuski hän on. Palkintopalli (tulee) ainakin, mutta toivon myös voittoa.

– Tiedän, että se on aika optimistista, mutta tiedän, että hän on todella hyvä. Voisin lyödä vetoa voiton puolesta, Leclerc yltyy veikkaamaan.

Samaa polkua F2-sarjassa aikoinaan kulkenut McLaren-kuski Lando Norris oli puolestaan niin varma Russellin valinnasta Mercedekselle, että lähetti tälle onnittelut heti Hamiltonin poisjäännistä kuultuaan.

Sen enempää kaverillisia paineita ei Norris ole halunnut Russellille lyödä edes leikillään.

– En ole (sanonut mitään), koska olen varma, että hän tulee heti ensimmäisten harjoitusten jälkeen nauramaan minulle päin naamaa, Norris vitsailee.

– Siihen ei ole mitään syytä, koska karma iskee minuun varmasti aika nopeasti.

Lue myös:

    Uusimmat