F1-kuskin huomiota herättävä lausahdus taltioitui videolle – vahvistuiko uusi osoite?

F1-kuski Pierre Gaslyn kommentti uuden sopimuksen viimeistelemisestä taltioitui videolle Belgian GP:n kisaviikonloppuna. Pätkän oli kuvannut Ferrarin tiimi. Aiheesta uutisoi PlanetF1.

Gasly on ollut vahvasti yhdistettynä Alpinen kisatiimiin ensi kaudeksi. Alpinella aiemmin ajanut Fernando Alonso siirtyi Aston Martinille uransa päättävän Sebastian Vettelin paikalle. Alpine oli tiedottanut tämän jälkeen, että toisen kisakuskin paikan ottaisi kolmoskuljettaja Oscar Piastri, joka kuitenkin kielsi tiedon. Hänen uskotaan siirtyvän McLarenille.

Alpinen kerrotaan nyt panostavan Gaslyn värväämiseen. Tuolloin tiimissä olisi ensi kaudella kaksi ranskalaista kuljettajaa. Tallissa jatkaa ensi kaudella Esteban Ocon. Gaslyllä on vielä sopimusta jäljellä AlphaTaurin kanssa, mutta hän saisi lähteä, mikäli hinta on oikea.

Gaslyltä kysyttiin Belgian GP:n yhteydessä useaan otteeseen mahdollisesta Alpine-siirrosta, mutta hän ei suostunut kommentoimaan asiaa. Ferrarin taltioimassa keskustelussa olivat mukana Charles Leclerc, George Russell sekä Gasly.

– Työskentelen vielä sopimuksen viimeisten yksityiskohtien parissa, Gasly kuuluu sanovan videolla.

Gasly ei välttämättä puhu sopimuksesta Alpinen kanssa, mutta ranskalaisen ympärillä vellovia huhuja se tuskin laimentaa. F1-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna Hollannin Zandvoortissa.

Katso alta video, jolla Gaslyn lausahdus.

Lue myös:

    Uusimmat