Mainos

Lisan murhasta epäiltyjen työnantaja: "Olen pettynyt, jos todisteet osoittavat heidät syyllisiksi"

Ruotsissa Lisa Holmin murhaan liittyen on pidetettynä kaksi veljestä ja toisen veljen vaimo. Veljesten työnantaja kertoo Expressen-lehdessä pettyvänsä syvästi, jos miehet todetaan syyllisiksi. 

Arne Jönsson, 79, omistaa alueen, jolta on löydetty lukuisia Lisa Holmin murhaan liittyviä johtolankoja. Murhaan liittyen pidätetyt liettualaisveljekset tekivät Jönssonille töitä.

Aftonbladetin mukaan murhasta epäillyt veljekset työskentelivät ladossa, josta Lisan hansikas löytyi. Lato sijaitsee toisella puolella tietä kuin kahvila, jossa 17-vuotias Lisa Holm työskenteli.

– Mikäli poliisin todisteet osoittavat, että kumpikaan heistä on syyllinen mihinkään murhaan liittyvään, olemme hyvin pettyneitä ja surullisia, hän sanoo.

Jönsson on tuntenut murhasta epäillyt miehet monta vuotta. Jönssonin mukaan miehet tekivät työnsä erittäin hyvin.

Murhatun Lisa Holmin Jönsson tapasi ensimmäistä kertaa samana päivänä, jona Lisa katosi.

– Tapasin hänet aamulla, kun piipahdin sattumalta kahvilassa. Hurmaava tyttö, jonka kahvilanomistaja esitteli minulle.

Jönsson on hyvin murheissaan Lisan kuolemasta.

– Tämä on tragedia, jota ei voi verrata mihinkään muuhun.

Löysi Lisan hansikkaan


Arne Jönsson on myös osaltaan edistänyt murhan tutkintaa. Viime viikolla hän kävi murhasta epäiltyjen miesten kanssa ladossa, josta Jönsson sitten löysi Lisan hansikkaan.

– Nostin hanskan sormenpäilläni ja kävelin poliisille. Myöhemmin sain Lisan isältä vahvistuksen, että hansikas oli Lisan.   

Jönsson kertoi Expressenille, että poliisi on tiedustellut häneltä veljesten liikkeistä viime viikon aikana. Jönsson sanoo kertoneensa poliisille kiinnostavia tietoja, joita tutkitaan parhaillaan. Jönsson ei kuitenkaan paljasta tarkemmin, mitä hän on poliisille kertonut.

Lisa Holm ehti olla kadonneena kuusi päivää ennen kuin vahvistettiin, että hänen ruumiinsa on löydetty. Lisa katosi työpaikaltaan Blombergista sunnuntaina 7. kesäkuuta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.