Ex-Salkkarit-tähti Venla Savikuja juhlisti somessa Mulan-koiransa syntymäpäivää: "7 kuukautta sitten hänestä tuli isosisko"

Näin Lasse pudotti Jirin parvekkeelta 1:48
Muistatko? Näin karmean lopun Heidin (Venla Savikuja) ja Jirin (Mikko Parikka) romanttinen hetki sai aikoinaan Salkkareissa!

Näyttelijä Venla Savikujan rakas koira Mulan täytti vuosia.

Entisen Salatut elämät -sarjan tähden ja näyttelijän Venla Savikujan, 33, elämään tupsahti yhdeksän vuotta sitten tyyppi, joka muutti hänen Instagram-julkaisunsa perusteella Savikujan elämän. Savikuja julkaisi 30. huhtikuuta kuvia koirastaan Mulanista ja itsestään Instagramissa.

– Hän on maailman rakkain lapsi, minun esikoiseni, joka täyttää tänään 9 vuotta, Savikuja kirjoitti.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Savikuja sai ensimmäisen, oikean lapsensa syyskuussa vuonna 2022.

– 7 kuukautta sitten hänestä tuli isosisko ja olen sanoinkuvailemattoman ylpeä, mutta en yllättynyt, kuinka hienosti hän on ottanut uuden roolin haltuun. Mulan, rakastan sua niin paljon, että sydämeen sattuu, Savikuja kirjoitti.

Julkaisun ensimmäinen kuva on otettu yhdeksän vuotta sitten ja loput kuvat 30. huhtikuuta.

– Löysin edelleen saman paidan, jota nykyään tosin käytän yöpaitana. Sen värit on haalistuneet, mutta meidän elämä on sitäkin värikkäämpää ja suuri kiitos siitä kuuluu sulle, uskollisin ystäväni, Savikuja kirjoitti.

Savikuja näytteli Salkkareissa Heidi Aaltosen roolia vuodet 2009–2015. Salkkareiden jälkeen urheilullinen ja sosiaalisessa mediassa hyvin aktiivinen Savikuja oli mukana Fitnesspäiväkirjat-ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella vuonna 2015.

Viimeksi Savikuja on nähty esimerkiksi tv-sarjoissa Keihäsmatkat ja Modernit miehet.

Savikuja on joskus seurustellut myös toisen Salkkarit-tähden Markku Pullin kanssa. He ovat kuitenkin eronneet.

Lue myös:

    Uusimmat