Ex-Salkkarit-tähti Tero Tiittanen yllätti uutisellaan itsenäisyyspäivänä: sai tyttären vuosi sitten

Tero Tiittanen kertoo, kuinka esti varkauden 1:01
Tero Tiittanen kertoo Kuutamolla-ohjelmassa, miten esti varkauden.

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Tero Tiittanen ei ole aiemmin kertonut saaneensa tyttären joulukuussa 2022. 

Salatut elämät -sarjassa näytellyt Tero Tiittanen kertoi itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta Instagramissa saaneensa vuosi sitten tyttären. Hän kertoi julkaisussaan myös syyn, miksei ole sosiaalisessa mediassa asiasta aiemmin kertonut. 

– Olen jo kauan sitten päättänyt keskittyä täällä somessa viihdyttämiseen. Jätetään murheet ja valtavat voitot perhe- ja ystäväpiiriin. Jos saan hupsutuksillani jonkun arjessa tarpovan hymyilemään, tai vallan nauramaan, niin tavoite täällä somessa on täyttynyt. Mutta tehdään nyt tämän kerran poikkeus, koska sieluni vähän huutaa. Se huutaa jee! Hyvää itsenäisyyspäivää ja hyvää 1-vuotispäivää tyttäreni, Tiittanen kirjoitti kuvan yhteyteen, jossa pitää sylissään 2-viikkoista tytärtään.

Tiittanen kirjoitti, että näin ollen itsenäisyyspäivänä hänellä on tuplajuhlat. 

– Niin, meillä on tosiaan lapsi. Salalapsestahan ei kuitenkaan voi puhua, sillä kyllä tästä perhe, ystävät ja työkaverit ovat tienneet. Tapahtui lyhyesti seuraavaa: melkein koko elämäni, en halua lapsia. Tapahtui asia, joka pisti miettimään, mitä elämältäni haluan. Päätimme yrittää lasta, hän syntyy. Voi, kuinka paljon sinua tyttäreni rakastankaan, Tiittanen kirjoitti koskettavasti. 

Näyttelijä toivoo kirjoituksessaan, että maailma tulisi olemaan hänen lapselleen tasa-arvoinen, reilu ja hyvä paikka elää.

Vitsikkääseen tyyliinsä Tiittanen totesi, että nyt hänellä on virallinen lupa tehdä myös perhesketsejä ollessaan isä. 

– Tai dädä, niinku meillä sanotaan. Jatketaan hupsuttelua, Tiittanen kirjoitti. 

Tiittanen näytteli Salkkareissa Sergei Kuulaa

 

Lue myös:

    Uusimmat