Salkkareista tutut Sami Uotila ja Kerttu Rissanen muuttopuuhissa: "Vähän on nyt stressi päällä"

Kerttu Rissanen ja Sami Uotila esittelevät yhteisen kotinsa – asunnossa asuu myös kaksi teiniä 1:24
Katso myös: Kerttu Rissanen ja Sami Uotila esittelevät yhteisen kotinsa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa

Kerttu Rissanen kertoo Instagram-tarinassaan, että hänen oma muuttonsa on edessä maanantaina.

Kuntovalmentaja ja ex-Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen kertoo Instagramissa olevansa muuttopuuhissa. Hän julkaisi Instagram-tarinaansa kuvan huoneesta, jossa näkyy runsaasti muuttolaatikoita. Instagram-tarinat ovat katsottavissa 24 tunnin ajan.

– Tämä viikko on aivan kaaosta! Lisää aiheesta huomenna ja ensi viikolla, jos jotakuta kiinnostaa, Rissanen kirjoittaa tarinapostauksessaan.

Seuraavassa tarina-postauksessaan Rissasen kuvaa hänen ja kumppaninsa, Salkkarit-tähti Sami Uotilan yhteisen kodin makuuhuonetta, jonka lattia on täynnä vaatteita ja tavaroita.

– Mihin hemmettiin nämä kaikki edes mahtuu? Tällä viikolla minun on pakko viedä vaatteita kirpparille, hän kirjoittaa julkaisussaan.

Seuraavaksi Rissanen kertoo Instagram-tarinassaan paenneensa muuttoa kahville. 

– Vähän on nyt stressi päällä ja päivä heti alkoi jotenkin huonolla tuulella. Mutta yksi asia kerrallaan. Oma muutto sitten maanantaina ja tänään tulee laatikot, hän kertoo.

Myös Rissasen kumppani Sami Uotila on julkaissut Instagram-tarinaansa muuttoaiheisen videon.

Rissanen ja Uotila esittelivät yhteisen, Helsingin keskustassa sijaitsevan vuokra-asuntonsa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa alkuvuonna 2023. He kertoivat ohjelmassa, että asunnossa asuu heidän lisäkseen Uotilan kaksi teini-ikäistä lasta. 

– Kepa (Kerttu) on tällä hetkellä 26-vuotias. Sen vuoksi oli fiksua katsoa, miten tämä kuvio toimii. Tämä kämppä on vähän kuin testeri. Kun itse olin parikymppinen ja joku nainen olisi sanonut minulle, että hei muutatko minun ja lasteni kanssa saman katon alle, niin olisin saattanut ampua itseni, Uotila kertoi jaksossa. 

Uotila ja Rissanen olivat asuneet ohjelman kuvausten aikaan yhdessä parin vuoden ajan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat