Mainos

Ex-poikaystävä yritti tehdä mustasukkaiseksi – naiselta jäätävä vastaus

Eräs nainen osoitti, että häntä on turha yrittää tehdä mustasukkaiseksi.

Reddit-käyttäjä Quackattackaggie jakoi siskonsa ja tämän exän "mukavan" keskustelun Imgur-kuvapalvelussa. Mies selitti, että hänen siskonsa ex-poikaystävä oli lopulta soittanut exälleen itkuisen puhelun tämän viestein käydyn keskustelun jälkeen. 

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä. Selaa kuvia painamalla Next- ja Prev-kohtia.

Ex-poikaystävä aloitti keskustelun aikuismaisesti lähettämällä exälleen kuvan itsestään toisen naisen kanssa saatesanoin: "Toivottavasti tämä ei vaivaa sinua."

Entinen tyttöystävä ei kuitenkaan jäänyt sormi suuhun ihmettelemään, vaan vastasi kuvalla sormuksen koristamasta vasemmasta nimettömästään saatesanoin: "Toivottavasti tämä ei vaivaa sinua."

Oma lääke ei maistunut miehelle kovinkaan hyvin vaan hän vastasi: "Vau, selvä. Syljit juuri vasten kasvojani. Todella tyylikästä sinulta. Olet parempi kuin se ****. Onneksi olkoon, pilasit juuri koko päiväni."

Ex-tyttöystävältä ei vastausta herunut, mikä suututti miestä entisestään. "Ei vastausta? Hah, tyypillistä."

"Uusi puhelin. Kuka tämä on?" kettuili puolestaan nainen.

Tämä suisti miehen lopullisesti raiteiltaan. "Toivon, että se tyyppi tekee sinut onnellisemmaksi kuin minä, koska ilmeisesti en voinut tehdä mitään puolestasi. Mutta tiedän, että sisimmissäsi tiedät, ettei teillä voi olla samanlaista yhteyttä kuin meillä. Rakastan sinua aina ja toivon, että tunnet samoin. Arvostaisin myös sitä, ettet tarkoituksella yrittäisi aiheuttaa pahaa mieltä lähettämällä tuollaisia kuvia, kiitos. Ymmärrän kai, mikset päätynyt yhteen kanssani. Olen eronnut ja luuseri. Ansaitset enemmän kuin sen. Olen säälittävä. Minun pitäisi olla iloinen, että vietit edes hetken kanssani. Muutin juuri, mutta ehkä voisimme tavata lounaan merkeissä? Jotta voin onnitella sinua henkilökohtaisesti."

"Peruuta tilaus."

"Tavataan helvetissä."

Parasta on se, ettei nainen oikeasti ole kihloissa. Hänen veljensä paljasti Reddit-sivustolla, että nainen oli vain ollut katselemassa sormuksia poikaystävänsä kanssa.

Kuvia viestikeskustelusta on katsottu Imgurissa jo yli 100 000 kertaa.

Video: Miten sydänsuruista voi selvitä?

Lähde: Someecards

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.