Ex-plusmissi Niina Kuhta julkaisi kuvan itsestään yli 20 kilon laihdutuksen jälkeen – kommenttikenttä räjähti: "Mikä muutos!"

2:21
Niina Kuhta puhui misseille julkisuuden hallinnasta

Miss Plus Size -kilpailun vuonna 2018 voittanut Niina Kuhta esittelee elämäntapamuutoksensa tuloksia Instagramissa.

Suurin pudottaja -ohjelmassa mukana ollut ex-plusmissi Niina Kuhta paljastaa Instagramissa laihtuneensa jo yli 20 kiloa. Kaunottaren seuraajat ylistävät hänen hoikistunutta ulkomuotoaan vuolaasti kuvapalvelussa.

Kuhta kertoo laihtuneensa tähän mennessä kaiken kaikkiaan 23,4 kiloa. Hän kertoo avoimesti saavuttamistaan tuloksista tuoreen kuvan yhteydessä.

– Asetin tavoitteeksi -25 kg ja tähän päivämäärään kiloja karistettu kesäkuun alusta -23,4 kg. Ensi viikolla toivottavasti saavutan tuon etapin. Kiitos kaikista kauniista tsemppiviesteistänne, Kuhta kirjoittaa.

Ex-missi kertoo jatkavansa painonpudotusta vielä jatkossakin. 

– Matkani painonpudottajana jatkuu vielä ja ainakin -10 kg tästä lähtee kropasta lähtee vielä. Tavoittelen kaunista, tervettä hyvinvoivaa ja kurvikasta kroppaa, Kuhta jatkaa.

– Laihuutta en kuitenkaan tavoittele. Nyt voin hyvin ja monet ikävät vaivat ovat kadonneet kuten levottomat jalat. Nukun myös paremmin kuin koskaan, hän kertoo.

Kuvan kommenttikenttään on tullut valtavasti kommentteja, joissa hehkutetaan ex-missin muuttunutta ulkonäköä. Moni myös kannustaa Kuhtaa elämäntapamuutoksessa.

– Huhhuh mikä muutos! Onneksi olkoon! Vitsi saat olla kyllä ylpee itsestäsi, eräs seuraaja kirjoittaa.

– Oi paljon onnea ja tsemppiä eteenpäin. Olet upean näköinen, toinen seuraaja kehuu.

Naisen elämässä on tapahtunut viime aikoina isoja muutoksia. Kaunotar on eronnut ja hän muutti vastikään uuteen kotiin, joka sijaitsee Kalasatamassa.

Kuhta kisasi Nelosen Suurin pudottaja Suomi -sarjassa yhdessä Riitta Väisänen, Akseli Herlevin, Juhani Tammisen, Nina Mikkosen, Michele Kaulasen ja Pertti Neumannin kanssa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja