Ex-missi Krista Lanning lähti perheensä kanssa New Yorkista pois koronakriisin vuoksi – pakenivat Georgiassa tornadoa autotalliin

Krista Lanning lähti perheensä kanssa New Yorkista pois koronakriisin vuoksi.

Ex-missi Krista Lanning (o.s. Haapalainen) asuu miehensä Kevinin ja heidän esikoistyttärensä Lumin kanssa New Yorkissa. Perhe lähti kotoaan pois, kun koronapandemia alkoi pahentua heidän kotikaupungissaan. He matkustivat ensin Virginian osavaltioon, josta matka jatkui Georgiaan.

Perhe asuu reissun aikana Georgiassa lomasaarella, joka on tällä hetkellä hyvin hiljainen.

– Meidän poppoo on saapunut Georgiaan seuraavaksi kuukaudeksi. Päätettiin ajaa vähän kauemmas ja olla täällä seuraava kuukausi jonka jälkeen arvioidaan tilanne uudelleen. Vaikka koronaa on täällä yli 110 000 tapausta vähemmän kun kotona Nykissä, noudatetaan me samaa protokollaa: ollaan kotona, pestään käsiä ja kauppareissulla pidetään turvaväli, Lanning kertoi Instagram-tilillään.

Lanning muistelee Instagram-päivityksessään, mitä kaikkea on tapahtunut viimeisten viikkojen aikana.

– Muutama viikko sitten happihyppelyllä naapurustossa Nykissä. Uskallettiin viikon eristyksen jälkeen mennä ulos kun seinät alkoi kaatumaan päälle

– Tämän jälkeen onkin koettu paljon: asuttu Virginiassa josta ajettu Georgiaan, sekä paettu tornadoa autotalliin. Mitähän tämä 2020 tuo vielä tullessaan? Lanning pohtii.

Reissun aikana ex-missille tuli tieto, että hänet on lomautettu puolipäivätöihin niin kuin kaikki muutkin samassa yrityksessä työskentelevät. Näin ollen firma säästää, eikä irtisanomisia tarvitse tehdä.

– Pari päivää asia otti päähän niin saakelisti, mutta sitten tajusin että ELÄMÄ ON. Mä voisin jäädä surkuttelemaan, mutta katson asiaa mieluummin tältä kantilta: Mua harmitti kun puolipäiväinen äitiysloma loppui 6kk kohdalla ja piti mennä takasin kokopäivä duuniin. Nyt mä pääsen takasin tuolle ”äippälomalle” ja saan seurata rakkaan lapsukaiseni kehitystä, joka tässä iässä on salaman nopeaa, Lanning kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat