Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen vauva syntyi: "Tervetuloa Ruben"

4:20
Eva Wahlström kertoi viime syksynä MTV Uutisille, kuinka hänen elämänsä on muuttunut ammattilaisuran päätymisen jälkeen

Nyrkkeilijäpariskunta Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen pienokainen on syntynyt. Pari kertoi iloiset uutiset Instagramissa.

Nyrkkeilyuransa viime vuonna lopettanut Eva Wahlströmin ja hänen nyrkkeilijäpuolisonsa Niklas Räsäsen vauva on syntynyt. Räsänen kertoi iloiset perheuutiset tiistaina Instagram-tilillään ja julkaisi samalla ensimmäisen kuvan uudesta tulokkaasta.

– Kaikki hyvin, tuore isä kirjoitti kuvan yhteydessä.

Myös Wahlström julkaisi hetkeä myöhemmin kuvan vastasyntyneestä omalla Instagram-tilillään. 

– Tervetuloa Ruben. Täällä voidaan hirmu hyvin, koko perhe. Kiitos kaikista onnitteluista, kirjoitti Wahlström, joka kutsui  jo raskausaikanaan pienokaista Rubeniksi sosiaalisessa mediassa.

Ruben on nyrkkeilijäpariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi. Wahlströmillä on edellisestä suhteestaan poika Leon ja Räsäsellä on Luda-poika.

Wahlström kertoi hiljattain Instagram-tilillään toisen raskauden olleen hänelle vaikea.

– Sen lisäksi, että ollut paha olo alusta saakka ja olen jatkuvasti oksentanut (aika maraton oksennella 250 päivää putkeen), olen varsinkin öisin kärsinyt kauheasta kutinasta (eli hurja syyhy, joka ei jätä rauhaan, ihan kuin makaisi nokkospuskassa täynnä pissamuurahaisia) ja käsiä särkee öisin aivan hemmetisti. Nukun jääpussit käsissäni tai välillä yritän nukkua pöntöllä istuen niin että kädet ovat kylmävesihanan alla. Päivät menee aika sumussa, Wahlström kertoi tilanteestaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja