Eurotempun tehnyt KuPS matkustaa ensi viikolla Romaniaan jahtaamaan miljoonapottia: "Se on ihan selvää, että kotijoukkue on ennakkosuosikki"

Petteri Pennanen kommentoi KuPS:n maagista voittoa Eurooppa-liigan kolmannella karsintakierroksella:"Lohkopaikka on mahdollinen" 1:25
KuPS-kapteeni Petteri Pennanen kertoi tunnelmiaan hienon eurovoiton jälkeen.

Liettualaisen Suduvan torstaina kotonaan 2–0 voittanut KuPS kohtaa romanialaisen Clujin Eurooppa-liigan viimeisellä karsintakierroksella ennen himoittua lohkovaihetta. Cluj kukisti vieraissa tukholmalaisen Djurgårdenin 1–0.

Kuopion Palloseuran kapteeni Petteri Pennanen otti rauhallisesti, vaikka joukkue nousi Suduva-voitollaan vain yhden askeleen päähän Eurooppa-liigan lohkovaiheesta.

– Oltiin juuri tuon verran parempia. Tiedettiin, että kaikki pelit Euroopassa on vaikeita, mutta hoidettiin homma ja nyt ollaan vain yhden voiton päässä, Pennanen maiskutteli.

KuPS kohtaa Clujin vieraissa ensi viikolla.

– Jos vielä ensi viikolla voitetaan, niin sitten voi nousta aika lailla kärkipäähän uran saavutuksien joukossa, Pennanen myhäili.

– Hyvät mahdollisuudet (on voittaa). Totta kai, se, että ollaan vieraskentällä, muuttaa vähän pelin kuvaa. Se on ihan selvä, että kotijoukkue on siinä ottelussa ennakkosuosikki, mutta se on vain yksi ottelu. Kaikki on mahdollista, Pennanen päätti.

Jos KuPS venyy Romaniassa yllätysvoittoon, seuralle on luvassa lohkovaihepaikan lisäksi miljoonapotti. Viime kaudella Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen pääsystä sai 2,92 miljoonaa euroa Uefan palkintorahoja.

Lue myös:

    Uusimmat