Eurojackpotin päävoitto jysähti eilen Suomeen – onnenrivi pelattiin Loimaalla

Jo toinen kymmenien miljoonien Eurojackpot-voitto samalle pikkupaikkakunnalle – näin Loimaalla reagoitiin 34,9 miljoonan euron jättipottiin 2:43
Uskomatonta! Jo toinen kymmenien miljoonien Eurojackpot-voitto samalle pikkupaikkakunnalle – näin Loimaalla reagoitiin 34,9 miljoonan euron jättipottiin

Eurojackpotin kierroksella 35/2020 löytyi eilen yksi täysosuma, joka on pelattu Suomessa. Voiton arvo on yhteensä 34,9 miljoona euroa. Veikkaus kertoo tiedotteessaan, että onnenrivi pelattiin Loimaan K-Citymarketissa.

– Jättimäiset onnittelut Varsinais-Suomeen! Loimaa tuntuu nousseen todelliseksi Suomen Eurojackpot-pääkaupungiksi. Helmikuussa 2018 sinne osui 90 miljoonan euron täysosuma ja nyt sitten tämä 34,9 miljoonaa. Silloin rivi oli jätetty Prismassa ja nyt ihan siinä vieressä olevassa Citymarketissa. Melkoinen Eurojackpot-keskittymä, hehkuttaa Veikkauksen viestintäpäällikkö Tomi Auremaa.

Perjantaina arvottu potti on kymmenenneksi suurin kaikista Suomeen tulleista Eurojackpot-täysosumista.

Veikkaus kertoo, että edellisen Loimaalla pelatun täysosuman voittajat pysyttelivät piilosilla kolmisen kuukautta. Mysteeri ratkesi, kun voitto lunastettiin lopulta Veikkauksen pääkonttorilta.

Voittaja saa rahansa tililleen karenssiajan jälkeen, joka päättyy kolmen viikon kuluttua arvontapäivästä.

Lue myös:

    Uusimmat