Etsitkö hyviä Apple Watch -sovelluksia? Kokeile ainakin näitä

Apple Watch ei ole vielä virallisesti myynnissä Suomessa, mutta moni on hankkinut kellon ulkomaisista verkkokaupoista.

Applen älykellon toiminnan peruskivinä ovat sovellukset, joiden määrä on lisääntynyt merkittävästi viimeisten muutaman kuukauden aikana. Tällä hetkellä Watch-sovelluksia on tarjolla jo tuhansia. Useimmat ovat iPhone-sovelluksia, jotka tarjoavat myös Watch-version.

Teknavi kokosi 10 sovellusta, jotka kannattaa huomioida.

Peak

Peak on Watchille kehitetty älysovellus, joka aktivoi aivojen toimintaa erilaisilla harjoituksilla. Sovelluksessa on kolme peliä, joiden vaikeustaso nousee pelin edetessä.

XE Currency -valuuttamuunnin

Valuuttamuunnin on varsin tarpeellinen sovellus usein, kun lähdetään matkalle. XE on yksi parhaista.

Headspace

Apple Watchia voi käyttää myös meditoinnin apuvälineenä. Headspace on sovellus, joka tarjoaa meditointihetkiä kahdesta minuutista kymmeneen minuuttiin. Aloittelijatasot ovat maksuttomia, sen jälkeen sovellus perii maksun.

Shazam

Shazamin etuna on äärimmäinen helppokäyttöisyys. Yhdellä napauksella sovellus kuuntelee soivan kappaleen ja kertoo kappaleen ja esittävän artistin nimen.

Slopes

Jos olet ahkera laskettelija, tämä sovellus kannattaa ladata tulevalle talvikaudelle. Slopes kertoo muun muassa laskun nopeuden ja matkan, mutta pitää kirjaa myös rinteessä käytetystä ajasta verrattuna hiihtohississä istumiseen. Sovellus on maksullinen.

PCalc

Apple ei sisällyttänyt laskinta lainkaan Watchin omiin sovelluksiin. PCalc korjaa puutteen. Sovellus on selkeä ja ajaa asiansa mainiosti.

ProCamera

Apple Watch tarjoaa valmiin sovelluksen iPhonen kameran etälaukaisuun, mutta ProCamera lisää käyttäjän mahdollisuuksia. Sovellus tarjoaa esikatselutilan, ajastimen ja lisäksi käyttäjä voi säätää ajastimella otettavien kuvien määrän.

Weather Nerd

Maksullinen Weather Nerd on säästä kiinnostuneen käyttäjän pakollinen lataus. Sovellukse sisällä navigoidaan kolmen näkymän välillä (Tänään, Tunti ja Viikko). Näkymistä voi tarkaastaa lämpötilat, sateen mahdollisuuden tunneittain ja seuraavan kuuden päivän sään.

7 Minute Workout Challenge

Erinomaisesta iPhonen treenisovelluksesta on tehty myös Watch-versio. Hyvin suunniteltu ja selkeä sovellus tarjoaa yksinkertaisen sekuntikellon ja animaatiot, jotka opastavat liikkeiden suorittamiseen.

Onefootball

Futisfanin pakkolataus. Käyttäjä asettaa ensin sovellukseen seurattavat joukkueet. Tämän jälkeen sovellus tarkistaa automaattisesti päivän ottelut ja kertoo reaaliaikaisesti niiden tulokset. Tehdystä maalista kello ilmoittaa äänimerkillä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja