"Etsi itsellesi oma mies" – mustasukkaisen naisen huvittava viesti tarjoilijalle leviää somessa

Amerikkalaisnaisen mustasukkainen viesti tarjoilijalle leviää sosiaalisessa mediassa. Tarjoilija ei naisen loukkausta purematta niellyt.

Ravintolassa tarjoilijana työskentelevä Jessica Morris avioitui miehensä kanssa lokakuussa. Kuherruskuukauden jälkeen pari palasi takaisin töihin ravintolaan. Kaikki sujui normaalisti, kunnes lauantaina Jessica sai asiakkaakseen neljän hengen seurueen, joka koostui kahdesta pariskunnasta. Toinen pareista oli mennyt vasta naimisiin. Ilta sujui normaalisti, ja Jessica pisti persoonaansa likoon palvellessaan seuruetta. Huumoriakin riitti, ja kaikki tuntui sujuvan mukavasti. 

Kun maksun aika tuli, huomasi Jessica, ettei toinen pari jättänyt hänelle lainkaan tippiä. Sen sijaan kuittiin oli kirjoitettu viesti: ”Hän on minun mieheni, etsi itsellesi oma. Onnea matkaan.”

Jessica ei jäänyt sanattomaksi, vaan kotiin päästyään hän kirjoitti naiselle avoimen kirjeen Facebookiin. Viesti lähti leviämään kulovalkean lailla. 


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

”Rakas Jenny,

haluaisin sinun tietävän, että tarjoilija, joka hoiti viereisiä pöytiä ja jolle kävin usein puhumassa, on minun aviomieheni. Aviomieheni, jonka löysin aivan itse ja joka on myös paremman näköinen kuin sinun miehesi. Haluaisin sinun myös tietävän, miten pahoillani olen, että minun mieheni vei minut risteilylle kuherruskuukauden aikana, kun taas sinun miehesi toi sinut ravintolaan. Minun mieheni ei myös koskaan saisi minua tuntemaan itseäni niin epävarmaksi, että tuntisin tarpeelliseksi kirjoittaa tarjoilijalle niin inhottavan viestin kuin sinä kirjoitit.

Joten tässä elämänohje minulta, koska epävarmuutesi on sydäntä särkevää. Ole ylpeä itsestäsi ja suhteestasi, äläkä alenna toisia tunteaksesi itsesi paremmaksi. Älä varsinkaan tarjoilijoita, joiden toimeentulo riippuu tipistä.

PS. Mieheni sanoi, että voit istua hänen pöytiinsä seuraavan kerran, joten sinun ei tarvitse huolehtia, että miehesi flirttailisi tarjoilijalle. Ehkä myös huomaat hänen vihkisormuksensa paremmin kuin huomasit minun.

Jessica.”

Jessica on sittemmin poistanut viestin Facebook-sivuiltaan välikohtauksen saatua liian paljon huomiota. 

Lähde: Fox29

Lue myös:

    Uusimmat