Etkö halua istua vauvan tai taaperon vieressä lentokoneessa? Nämä niksit voivat auttaa

Jos ajatus lapsen tai vauvan vieressä istumisesta pitkän lennon ajan saa kylmän hien nousemaan otsallesi, kannattaa kokeilla näitä niksejä, vinkkaa Travel&Leisure.

Travel & Leisuren mukaan on olemassa keinoja, joilla voit mahdollisesti välttää itkevän vauvan vieressä istumista lentomatkan ajan. Vauvat ja pikkulapset ovat toki suloisia, mutta pienokaisen vieressä istuminen pitkän lennon ajan tuntuu edelleen joistain ihmisistä ajatuksena epämiellyttävältä –esimerkiksi amerikkalaisnainen poistettiin lentokoneesta, kun hän valitti istuinpaikastaan lentokoneen takaosassa vauvan vieressä.

Vältä laipioita

Lentokoneen eri osastojen väliset seinät eli laipiot ovat harvoja kohtia lentokoneessa, johon vauvan kantokopan mahtuu kiinnittämään turvallisesti. Äiti ja perheen muut lapset istuvat samassa penkkirivissä.

Jos toiveesi on istua kauempana lapsista, voit kokeilla varata paikan muualta kuin väliseinän kohdalta, Travel & Leisure vinkkaa.

Valikoi lentosi tarkasti

Vanhemmat valitsevat mahdollisuuksien mukaan sellaisia lentoja, jotka sopivat parhaiten lapsiperheen päiväjärjestykseen. Esimerkiksi yölennot tuntuvat varmasti huonolta vaihtoehdolta, joten pyri siis valitsemaan lentosi myöhäiselle illalle tai aamuyöhön.

Osta kalliimpi paikka

Tämä vinkki ei todellakaan sovi kaikille, mutta kenties voit saada enemmän jalkatilaa, mukavamman matkan ja lapsivapaan paikan, kun ostat tavallista kalliimman lentolipun, sivusto vihjaa. Osta siis lippusi ensimmäiseen luokkaan tai business-luokkaan.

Vauvatkin ovat ihmisiä

Jos itkeminen saa otsasuonen sykkimään, kannattaa muistaa, että lapsetkin ovat ihmisiä. Heilläkin on oikeus lentää, ja miten lapsi oppisi lentomatkailun salat, jos ei saa opetella matkailua perheensä kanssa?

Tarjoa apuasi!

Pitkillä lennoilla kenellä tahansa on tylsää – onko siis ihme, jos lapset ovat yliaktiivisia? Jos perheellä on useita lapsia, heidän kaitsemisesta koneessa voi olla melkoinen urakka. Tarjoa siis apuasi! Kenties voit pidellä uinailevaa lasta samalla, kun isä syöttää perheen taaperoa?

Katso myös: Kone ei lähtenytkään, mutta näitä matkustajia ei nälkä vaivannut: lentokapteeni tilasi 40 pitsaa perutun lennon matkustajille!

Lentokapteeni tilasi 40 pitsaa perutun lennon matkustajille 0:50

Juttua on muokattu 16.9. klo 13.10: tekstiasua on siistitty, lisätty loppuun kaksi vinkkiä. Otsikkoa muokattu.

Lue myös:

    Uusimmat