Lentoemäntä Katin paljastus aiheuttaa paheksuntaa: Näin voit saada erikoiskohtelua lennolla

Lentoemännän mukaan kannattaa antaa jokin pieni lahja henkilökunnalle, jotta saa erityisen hyvää palvelua. Tällainen lahjontavinkki herätti runsaasti kritiikkiä, kertoo Mirror.

Yhdysvaltalainen lentoemäntä Kat Kamalani jakaa TikTok-tilillään lentomatkailuvinkkejä. Hän on aiemmin paljastanut esimerkiksi lentokoneen kuvottavimmat paikat

Heinäkuun alkupuolella Kat julkaisi yli kolme miljoonaa näyttökertaa saaneen videon, jolla hän paljastaa keinon saada erityiskohtelua lennolla.

– Jos teet näin lennolla, lupaan, että saat suorastaan kuninkaallisten kohtelua lennolla, Kat vinkkaa.

Videolla Kat kertoo, että lentohenkilökunnan työ on todella uuvuttavaa. Töitä tehdään eri aikavyöhykkeillä, työajat vaihtelevat hyvin paljon ja asiakkaat ovat välillä hyvinkin pahalla päällä.

– Joten lupaan, että jos seuraavalla lennollasi tahdot erikoiskohtelua henkilökunnalta, tämä on ainoa asia, joka sinun pitää tehdä!

Kat paljastaa, mikä on tämä hänen suuresti ylistämänsä kikka: Hän suosittelee ostamaan lentohenkilökunnalle lahjan, kuten suklaapatukan, huulirasvan tai kahvilan lahjakortin.

– Sen jälkeen me kaikki tiedämme takuulla, miltä näytät ja missä istut.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mielipiteet jakautuivat kahteen leiriin

Katin vinkki on jakanut mielipiteet. Toisten mielestä lahjojen antaminen lentohenkilökunnalle on huomaavaista ja hyvä idea.

– Nerokasta, kiitos! hehkutti joku.

– En ole koskaan ajatellut lahjojen antamista, mutta kyllähän tuo käy järkeen, tuumaili eräs.

– En ollut koskaan tullut miettineeksi tätä, mutta aion kyllä tehdä näin!

Toiset eivät lahjonnaksi mieltämästään toiminnasta innostuneet.

– Niin että pitäisi lahjoa henkilökunta, jotta tulisi kohdelluksi ihmisenä, ivasi joku.

– Heidänhän pitäisi huolehtia matkustajista tasapuolisesti. Se on heidän työtään, huomautti toinen.

– Jos vain tekisit työsi ja olisit kohtelias matkustajille. Siitähän sinun työssäsi kyse! Ei sinua pitäisi joutua lahjomaan, jotta tekisit hommaa, johon sinut on palkattu. Tämä on niin amerikkalaista! kritisoi eräs.

Katso myös: Lentokoneruokaa suuresti ikävöinyt Nik keksi tee-se-itse-ratkaisun kaipuuseensa.

Nik ikävöi lentokoneruokaa niin paljon, että valmistaa sitä nyt itse kotonaan: “se oli ainoa paikka, missä söin aterian kokonaisuudessaan” 2:46

Lue myös:

    Uusimmat