Lento oli myöhässä tunteja, kun lentoemäntä ilmoitti lähtöluvasta erikoisella tavalla – kyllästynyt matkustaja julkaisi videon esityksestä

Eräs lennolla ollut matkustaja arvostanut lentoemännän erikoista ratkaisua pitää matkustamo ajan tasalla lennon myöhästyttyä useaan otteeseen.

Southwest Airlines -lentoyhtiön matkustajalle jäi paha maku suuhun odotettuaan Chicagossa lennon lähtöä tuntikaupalla 16. elokuuta, kertoo Yahoo

Videolla itseään kuvaava Andrew Lalwani kertoi jälkikäteen, että lennon lähtöä oli siirretty useaan otteeseen ja matkustajat olivat alkaneet käydä matkustamossa levottomiksi.

Lentoemännille oli jäänyt ikävä tehtävä informoida matkustamoa lennon myöhästymisistä. Kun lupa lähtöön viimein saatiin, eräs lentoemäntä päätti antaa kuulutuksen erikoisella tavalla, nimittäin laulamalla matkustamon kaiuttimista kuin mikäkin vanhan ajan Hollywoodin filmitähti.

Los Angelesista kotoisin oleva Andrew ei jaksanut innostua lentoemännän esityksestä. Päinvastoin mies on silminnähden kyllästynyt ja kuvasi itseään, sekä myös takanaan istuvia ystäviään, jotka pudistelevat päätään. Taustalla kuuluu lentoemännän esitys.

– Lentoyhtiö Southwest Airlines on todella myöhässä tänään ja henkilökunta päätti, että olisi hyvä idea laulaa meille, Lalwani kirjoitti julkaistessaan yllä olevan videon sosiaaliseen mediaan.

Lentoemännän laulun sanat olivat lentoyhtiöteemaiset.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Reuters, Storyful, Twitter ja Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat