"Näytät siltä, että tarvitset tauon" – äiti matkusti kahden pikkulapsen kanssa, tuntemattomat naiset tulivat avuksi

Amerikkalaisäiti jakoi Facebookiin koskettavan kuvan häntä lentomatkalla auttaneesta naisesta. Yhteensä kolme tuntematonta riensi auttamaan kahden lapsen kanssa matkustanutta äitiä.

Matkustaminen pienten lasten kanssa voi joskus olla todella stressaavaa. Silloin tuntemattomien apu voi osoittautua täysin korvaamattomaksi.

Niin kävi myös teksasilaiselle Becca Kinseylle, joka matkusti yksin 2- ja 5-vuotiaiden lastensa kanssa. Kolmikko oli matkalla Disney World -huvipuistosta kotiin, kun yhteensä kolme naista riensi hänen avukseen lentokentällä ja koneessa, äiti kertoo viraaliksi muodostuneessa Facebook-julkaisussa.

Mihin äitiä tarvitaan? Katso lasten vastaukset alla olevalta videolta! (Artikkeli jatkuu videon alla.)


Ensimmäinen hankala tilanne tuli äidille turvatarkastusjonossa, kun nuorempi pojista, Wyatt, alkoi huutaa.

– Aivan yllättäen yksi äiti pysähtyi jonossa ja sanoi: "Tässä, hypätkää eteeni! Tiedän, millaista sen on", Becca kertoo Facebookissa.

Äiti saikin pojan nukahtamaan, mutta tasapainoilu kaikkien matkatavaroiden kanssa ei meinannut onnistua. Seuraava nainen riensikin apuun ottaen laukut käsiinsä. Hän auttoi Beccan lasten kanssa turvatarkastuksen läpi ja kantoi tavarat portille asti.

Kolmas nainen otti lapsen syliinsä 

Kun lento oli lähdössä, Wyatt alkoi taas huutaa. Onneksi hän nukahti.

Sitten kolmas nainen riensi apuun.

– Noin 45 minuutin jälkeen tämä enkeli tuli taakse ja sanoi, että "näytät siltä, että tarvitset tauon". Hän piti Wyattia sylissään lopun lennon ajan ja käveli hänen kanssaan matkatavaroiden luovutukseen, antoi hänet Blakelle [puolisolleni], halaa minua ja sanoo "hyvää joulua", Becca kirjoittaa.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tähän mennessä Beccan Facebook-julkaisusta on tykätty jo yli 880 000 kertaa ja se on kerännyt yli 36 000 kommenttia. Auttaneet naiset ovat keränneet suuren määrän kehuja.

Moni on kirjoittanut, että tämä on palauttanut heidän uskonsa ihmiskuntaan.

Sittemmin Becca on käynyt myös muokkaamassa julkaisua, sillä hän haluaa laittaa hyvän kiertämään. Äiti on pyytänyt kaikkia Facebook-julkaisun jakaneita lahjoittamaan rahaa hyväntekeväisyyteen.

Lähteet: Facebook, Mirror, Yahoo Lifestyle

Lue myös:

    Uusimmat