Nainen valitti istumapaikastaan vauvan vieressä – heitettiin ulos lentokoneesta

Amerikkalaisnainen poistettiin lentokoneesta, kun tämä valitti istuinpaikastaan lentokoneen takaosassa vauvan vieressä ja uhkaili lentoemäntää.

Newyorkilainen Marissa Rundell, 19, kertoo matkustaneensa helmikuun alkupuolella kahdeksan kuukauden ikäisen poikansa Masonin kanssa JFK-lentokentältä Syracuseen New Yorkissa. Lennolle saapui viimeisenä nainen, joka alkoi heti valittaa paikastaan toisiksi viimeisellä rivillä, Marissan ja tämän lapsen vieressä.

– Hän tuli taakse ja iski laukkunsa lattiaan. Hän sanoi, että 'tämä on vitun naurettavaa. On aivan sontaa istua koneen takaosassa', Marissa kertoo tapahtumista.

"Hän käski minua tukkimaan turpani"

Äiti pyysi naista välttämään kiroilua pienen lapsen läsnä ollessa, mutta nainen ei kiinnittänyt Marissaan mitään huomiota ja jatkoi valitustaan.

– Sanoin uudestaan, että mieti kielenkäyttöäsi, kiitos, ja silloin hän käski minua tukkimaan turpani. Silloin lentoemäntä tuli paikalle ja kysyi, mikä oli ongelma.


Jos video ei näyt, voit katsoa sen täältä.

Nainen valitti vauvasta ja uhkaili lentoemäntää

Paikalle saapunut lentoemäntä yritti rauhoitella tilannetta, mutta nainen valitti joutuneensa istumaan itkevän lapsen viereen, vaikka aikaisemminkin lentokoneessa ollut Mason ei aiheuttanut tilanteessa minkäänlaista häiriötä. Lennon arvioitu kestoaika oli muutenkin vain alle tunnin.

Nainen nousi jo ylös vaatien uutta paikkaa, mutta lentoemäntä pyysi häntä istumaan alas ja tarjosi uutta paikkaa seuraavalla lennolla. Entisestään raivostunut nainen vaati saada tietää lentoemännän nimen. Lentoemäntä Tabitha kertoi tietonsa työntekijänumeroa myöten.

– Kiitos Tabitha, sinulla ei ole ehkä työpaikkaa huomenna, nainen sanoi.

Nainen poistettiin koneesta

Silloin lentoemännän mitta tuli täyteen, ja hän kertoi haluavansa naisen ulos koneesta. Naisen ääni muuttuikin yhtäkkiä kellossa ja hän yritti anella Tabithaa pitämään hänet lennolla.

– Anteeksi, olin todella stressaantunut, nainen sanoo ennen kuin hänet poistetaan lennolta.


Jos video ei näyt, voit katsoa sen täältä.

Marissa kertoo olevansa tyytyväinen lentohenkilökunnan toimintaan tilanteessa. Lentomäntä oli tullut vielä pahoittelemaan naisen käytöstä. Tapahtuman kuvannut Marissa halusi myös jakaa videon tilanteesta sosiaaliseen mediaan.

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja