Ethän sinäkin sorru näihin mokiin? Sinkut paljastavat neljä asiaa, jotka tekevät seksistä huonoa

Sinkut paljastavat, että seksi on yleensä huonoa, jos kumppani puhuu liikaa tai on intohimoton. Huono suutelija ei myöskään pääse jatkoon.

Kukaan ei halua olla huono sängyssä. Ei siis kannata sortua ainakaan näihin viiteen virheeseen, jotka voivat pilata hyvän seksin heti alkuunsa. Sinkut ovat nyt myös paljastaneet asiat, jotka saavat kipinän sammumaan välittömästi makuuhuoneen puolella.

Maailman suurin deittisivusto Match.com julkaisi vastikään amerikkalaisille sinkuille tehdyn kyselytutkimuksensa tulokset. Kyselyyn vastasi reilu 5 000 yli 18-vuotiasta sinkkua.

Tällainen seksi on huonoa

Sinkuilta kysyttiin, mitkä ovat heidän suurimmat hälytysmerkkinsä seksin aikana – asiat, jotka saisivat heidät kaikista todennäköisimmin sanomaan, että seksi oli huonoa.

82 prosenttia sinkuista kertoi seksin olevan huonoa, jos kumppani puhui liikaa. 74 prosenttia taas kertoi intohimon puutteen olevan pahin virhe, 63 prosenttia kertoi liian vähäisten liikkeiden ja 62 prosenttia huonon suutelemisen olevan pahin moka.

Innostuneisuus avain onneen

Kyselytutkimuksessa selvitettiin myös, mikä olisi sinkkujen mielestä sitten hyvää seksiä.

Jopa 83 prosenttia vastaajista kertoi seksin olevan hyvää, jos kumppani on huolehtiva ja innostunut. Toiseksi tärkein mittari hyvälle seksille oli kommunikaatio, johon 78 prosenttia vastaajista luotti. Kolmantena, 76 prosentin osuudella, tulivat hyvät suutelutaidot.

Huomionarvoista onkin, että tutkimuksessa orgasmin saaminen ei ole päässyt kolmen parhaan asian listalle ollenkaan. Kysely siis osoittaa, että jos on todella läsnä seksissä, kommunikoi avoimesti ja on hyvä suutelija, voi kumppani nauttia seksistä, vaikka hän ei lopussa tulisikaan.

Jos orgasmin saaminen ja antaminen on kuitenkin haaveissa, lue seuraavaksi, miten voitte saada orgasmin yhtä aikaa ja miten miehet voivat nopeuttaa naisen tulemista.

***

Tunnetko jo yleisimmän ongelman seksissä? Katso video!

2:27

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja