Esports Series -ohjelma alkaa tänään huippujoukkueiden peleillä – ENCE ja SJ Gaming näyttävät mallia maailman huipulta

E-urheilu kasvava ilmiö 7:00
E-urheilu on kasvava ilmiö.

Telia Esports Series -e-urheilusarjan tv-lähetykset alkavat tänään Subilla. Ensimmäisessä jaksossa nähdään heti huippujoukkueiden otteita.

Tänään perjantaina alkavan sarjan ensimmäisessä suorassa lähetyksessä pelaavat suomalaisjoukkueet ENCE ja SJ Gaming, jotka kuuluvat CS:GO -pelin maailman kärkijoukkueisiin.

E-urheilusarjan etenemistä, huippuhetkiä ja sarjataulukoita voi seurata Teliaesportsseries.com -verkkosivuilla. TV-lähetykset esitetään joka perjantai Subilla kello 21.00.

– On huikeaa, että perjantaina sarja todella alkaa, ja maan kärkijoukkueet pelaavat studiossamme suorassa tv-lähetyksessä. Luvassa on taktista taistelua niin pelissä kuin studiossakin, ja varmasti nähdään myös monia yllätyksiä, kertoo Niklas Segercrantz Telia Finlandin esports-tiimistä.

– Ja mikä parasta, verkkosivuilla katsojat voivat osallistua tv-lähetykseen lähettämällä chatin kautta studioon kysymyksiä ja kommentteja, joista asiantuntijat poimivat kiinnostavimmat suoraan lähetykseen, hän jatkaa.

Suomen sarjan ensimmäisen kauden CS:GO-pelejä voi seurata Subilta ja mtv.fi-palvelusta perjantaisin iltayhdeksältä. Perjantailähetyksen lisäksi mtv-palvelusta voi seurata Telia Esports Seriesiä tiistaisin klo 20, jolloin luvassa on aina kolme ottelua.

Telia Esports Seriesin palkintopotti on tänä keväänä yhteensä 50 000 euroa. Räiskintäpeli CS:GO:n potti on 40 000 euroa ja Arena of Valor -mobiilipelin 10 000 euroa.

Mittavat karsinnat

Telia Esports Seriesin karsintoihin osallistui lähes 200 joukkuetta, joista 13 pelasi tiensä kutsujoukkueiden seuraan itse sarjaan.

CS:GO-sarjassa pelaavat kutsujoukkueet ENCE, SJ Gaming ja Helsingin IFK:n e-sports-joukkue Helsinki Reds sekä karsintojen kautta sarjaan tiensä pelanneet joukkueet KUURA, ajuri, sicilia, Menace ja Vissy. 

Arena of Valor -mobiilipeliä sarjassa pelaa kahdeksan karsintojen kautta mukaan selvinnyttä joukkuetta, jotka ovat SJM, PRG, Team Jouppi, Viis Esports, YMCA eSports, SB, Mestarit ja PRG Blue.

AoV-sarja alkaa 27.4. ja sen finaalit pelataan kesä-Assemblyssa.

Lätkä vaihtui tietokonepeleihin - e-urheilijan arki 8:17
Lätkä vaihtui tietokonepeleihin – e-urheilijan arki.


Lue myös:

    Uusimmat