Mainos

Espoon räjähdyksestä satojen tuhansien vahingot

Espoon Matinkylän rakennustyömaalla tapahtuneen räjäytysonnettomuuden taloudelliset vahingot tulevat tämänhetkisten arvioiden mukaan yltämään useisiin satoihin tuhansiin euroihin.

Poliisi ottaa edelleen vastaan ilmoituksia toissapäiväisessä räjäytysonnettomuudessa vahinkoja kärsineiltä. Aineellisten vahinkojen määrä täsmentyykin jatkuvasti.

Puolikkotie 8:n rakennustyömaalla Matinkylässä tehty kallion räjäytystyö aiheutti lähiympäristölle tiistaina huomattavia aineellisia vahinkoja.

Poliisin tiedon mukaan suoranaisia henkilövahinkoja on aiheutunut viidelle henkilölle. On mahdollista, että tapahtumapaikan välittömässä läheisyydessä on ollut ihmisiä, jotka ovat saaneet räjäytyspaikalta ympäristöön sinkoutuneista kivistä tai lasinsirpaleista vammoja, jotka eivät ole vaatineet välitöntä hoitoa.

Poliisi pyytääkin tällaisia henkilöitä käymään tarvittaessa lääkärissä ja ottamaan viivytyksettä yhteyttä Länsi-Uudenmaan poliisiin.

Asiaan liittyvät ilmoitukset voi tehdä Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselle www.poliisi.fi-internetsivustolta löytyvän sähköisen rikosilmoituksen avulla tai käymällä Espoon pääpoliisiaseman palvelupäivystyksessä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.