Mainos

Poliisi pidättänyt yhden Espoon räjäytysjutussa

Poliisi on tehnyt pidätyksen Espoon toissapäiväiseen räjähdykseen liittyen.

Pidätetty on rikosylikomisario Minna Immosen mukaan räjäytyksen tehneen aliurakointiyrityksen työntekijä. Immonen sanoo henkilön työskentelevän yrityksen operatiivisessa johdossa.

Henkilöä epäillään työturvallisuusrikoksesta, törkeästä yleisvaaran aiheuttamisesta, vammantuottamuksesta ja räjähderikoksesta.

Immonen kertoo lisäksi Länsiväylä-lehdelle, että tämänhetkisten tietojen perusteella yritystä on syytä epäillä myös talousrikoksista. Yrityksen toiminta tullaan käymään läpi.

Helsingin Sanomat kertoi tänään, että aliurakoitsijan työntekijöitä epäillään jo ennestään räjähderikoksista ja vaaran aiheuttamisesta. Myös työsuojeluhallinto on tehnyt yrityksestä tutkintapyynnön.

Seitsemän ihmistä loukkaantui

Espoon Matinkylässä olevalla toimistotalon työmaalla tapahtui toissapäivänä vakava räjähdysonnettomuus. Pelastuslaitoksen mukaan ainakin seitsemän ihmistä loukkaantui, joista yksi vakavasti.

Silminnäkijöiden mukaan kauppakeskus Ison Omenan läheisyydessä olevalla rakennustyömaalla tehdyssä räjäytyksessä kiviä sinkoutui viereisen kerrostalon ikkunoihin. Kiviä putosi myös työmaan viereiselle kävelytielle.

Pidätyksestä kertoi ensimmäisenä Yle.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.