Espoolaismies suditteli autollaan lähes tyhjällä parkkipaikalla – ainoa muu paikalla ollut auto sattui kuulumaan poliisille: "Tiesi, miten sakkokäsikirja suhtautuu kyseiseen ajotapaan"

Miehen sudittelu päättyi sakkoihin ja ajokieltoon Vihdissä.

Lauantaina puolen yön aikaan sudittamista ja luistattelua harrastanut espoolaismies sai muistutuksen siitä, että moinen toiminta ei ole sallittua.

Poliisin mukaan espoolaismies ajoi autolla sivuluisussa vihtiläisen kauppakeskuksen parkkipaikalla 30 metrin matkan niin, että auton perä heittelehti puolelta toiselle.

Auton kyydissä oli kaksi matkustajaa.

– Onneksi parkkipaikalla ei ollut muita kuin poliisi, joka tiesi, miten sakkokäsikirja suhtautuu kyseiseen ajotapaan, tiedotteessa todetaan.

Poliisitoiminnasta vastaava apulaispoliisipäällikkö Kimmo Markkula muistuttaa, kuinka ajokiellot ja muut seuraamukset on helpointa välttää.

– Olisiko kesän viettäminen kuitenkin mukavampaa, kun ajotavat olisivat kohtuulliset. Erityisesti nuorilla kuljettajilla kokemus liikenteestä ja ennakoivasta ajotavasta on vasta arastavassa alussa. Mopolla ja moottoripyörällä keulimiseen poliisilla on nollatoleranssi. Liikennesääntöjä noudattamalla välttää parhaiten ajokiellot ja muut seuraamukset, hän toteaa tiedotteessa.

Lue myös:

    Uusimmat