Esko Eerikäisen tunteet myrskyävät viidakossa: ”Mitä v*ttua minulle tapahtuu?”

Esko Eerikäinen liikuttuu kyyneliin 1:07
Katso videolta, kuinka Esko Eerikäinen murtuu viidakossa

Radiojuontaja Esko Eerikäisen koti-ikävä kasvaa viidakossa.

Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! -ohjelman 12. jaksossa radiojuontaja Esko Eerikäinen käy läpi rankkoja tuntemuksia. Miestä on vaivannut kova koti-ikävä viidakossa.

– Alkoi vähän kuin tulivuoren lailla purkautua ja tänään se purkautui totaalisesti. Koti-ikävä kalvaa koko ajan siellä taustalla. Ei pysty silleen nauttimaan. Helposti alkaa ärsyttää pienet asiat ja helposti vetäytyy omaan kuoreensa, Eerikäinen kertoo.

Miestä odottaa kotona Victoria-tytär. Eerikäinen liikuttuu kyyneliin leirissä, jossa näyttelijä Satu Silvo ja laulaja Kyösti Mäkimattila lohduttavat häntä.

– Ihan hirveä koti-ikävä. Tuntuu, että olen ollut täällä jo ikuisuuden. Haluaisi vaan herätä himasta ja olla lapsen kanssa siellä ja viettää normaalia elämää. En ole ikinä saanut paniikkikohtausta, mutta olin silleen, että mitä vittua minulle tapahtuu, Eerikäinen kertoo.

Kolmen tyttären isä Mäkimattila kuvailee omaa tilannettaan Eerikäiselle.

– Koen, että minulla on tosi paljon tekemistä ja työstettävää oman tunneilmaisun kanssa. Olen sellaiseen pieneen nättiin rasiaan laittanut ikävän tunteen ja laittanut työpöydän laatikkoon ja se odottaa minua siellä. Se tulee välillä iltaisin pieninä aaltoina, mutta pääosin se pysyy siellä laatikossa, Mäkimattila kertoo.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!  MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat