Esko Eerikäisen ja Martina Aitolehden Victoria-tyttäreltä kysyttiin koulussa tunnilla, kuka on pyhimys – hilpeä vastaus huvittaa sosiaalisessa mediassa

Pitääkö miehen olla äijämäinen lihaskimppu? Radiojuontaja Esko Eerikäinen avaa, millaisia ulkonäköpaineita hän on kohdannut elämässään 8:30
Pitääkö miehen olla äijämäinen lihaskimppu? Radiojuontaja Esko Eerikäinen avaa, millaisia ulkonäköpaineita on kohdannut elämässään

Esko Eerikäisen ja Martina Aitolehden tyttären vastaus oli periaatteessa oikea, vaikkei se liittynytkään oppitunnilla käytyyn aiheeseen. 

Radiotoimittaja Esko Eerikäinen kertoo tuoressa Facebook-päivityksessään tyttärensä Victorian  hupaista vastauksesta uskonnontunnilla. 

Opettaja oli kysynyt Victorialta, että kuka on pyhimys. Victorialla oli kysymykseen oitis vastaus, tosin se ei ollut uskonnosta vaan viihdemaailmasta.

Victoria ajatteli opettajan tarkoittavan supersuosittua rap-artisti Pyhimystä, eli Mikko Kuoppalaa

– Kyllä, vastaus oli Telfareiden räppäri, Eerikäinen kirjoittaa päivityksessä. 

Eerikäisen päivitys naurattaa hänen Facebook-kavereitaan. 

–Kyllä, oikea vastaus, kommenteissa lukee. 

–Sitähän se ope kysyi, somessa todetaan. 

Suhteesta ystävyydeksi

Victorian äiti on Martina Aitolehti, jonka kanssa Eerikäinen oli naimisissa vuodesta 2007 vuoteen 2011. Eerikäinen sai kesällä paljon uteluita sosiaalisessa mediassa siitä, että ovatko he kenties palaamassa takaisin yhteen, kun Aitolehti erosi Stefan Thermanista ja sosiaalisessa mediassa näkyi, kuinka Aitolehti ja Eerikäinen viettivät enemmän aikaa yhdessä. 

Eerikäisen mukaan häneltä tiedustellaan asiasta usein. 

– Niin paljon kuin mä Martinasta tykkään ja välitän, niin me ei olla siinä pisteessä oltu pitkään, pitkään aikaan, jossa me edes mietittäisiin tämmöisiä asioita. Kaksi eronnutta ihmistä voi olla hyviä ystäviä keskenään ja mielestäni tämä meidän juttu toimii paljon paremmin kuin mitä esimerkiksi koskaan avioliiton aikana toimi, Eerikäinen kertoi julkaisussaan. 

– Me tuemme eri tavalla toisiamme, meistä on tullut ystäviä, me puhumme asioista eri tavalla kuin aikaisemmin, me kasvatamme yhdessä ihmistä yhteiskuntakelpoiseksi. Ja tämä homma on erittäin hyvä. 

Lue myös:

    Uusimmat