Esileikkiopas miehille: Näin saat naisesi hyrräämään himosta

Ominaistuoksu, kehuminen tai miehekkäiden asioiden tekeminen voivat olla avain spontaaniin seksiin.

Danandjennifer.com neuvoo, kuinka naisen saa hyrräämään himosta jo ennen kun kosketat häntä sormellasikaan.

Hurmaa tuoksulla

Tuoksusi saa hänet mitä luultavimmin villiksi himosta. Parinmuodostuksessa erityisesti feromoneilla on tärkeä rooli. Jokaisen ihmisen feromonit ovat erilaisia. Ota siis rakkaasi tyyny ja nuku siinä muutama yö. Ole ovela ja lisää hänen himoaan suihkauttamalla lempituoksuasi tyynylle. Tämän jälkeen vie tyyny naisesi nukkumapaikalle.

Kehu häntä

Sanoilla on uskomaton voima. Naiset rakastavat kohteliaisuuksia, erityisesti omalta mieheltään. Ulkonäön kehumisen sijaan kehu hänen asuvalintaansa, kuiskuttele kuinka ylpeä olet hänen taidoistaan ja kuinka ahkera hän on. Voit olla varma, että naisesi lämpenee niin, että haluaa yhdessä vällyjen alle.

Tee jotakin miehekästä

Tasa-arvon aikakautena sukupuoliroolit eivät ole enää jyrkkiä. Toisinaan nainen kaipaa kuitenkin kotiinsa kunnon luolamiestä. Tee siis jotakin perinteisen miehekästä. Älä astu vahingossa naisesi varpaille ja väitä, että autat häntä, koska hän ei itse pärjäisi tehtävässä. Remonttitaitoinen, kädet rasvassa kulkeva mies voi olla todellinen himojen herättäjä. Asiaa ei ainakaan pahenna, että olet pukeutunut seksikkäimpiin farkkuihisi. Voi olla, että housut lähtevät jalastasi alta aika yksikön.

MTV3/Helmi

Lähde: danandjennifer.com

Kuva: Shutterstock/James Peragine

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja